Bucket list 2018

Jag skrev ju upp några punkter som jag skulle försöka avklara under 2018. Jag är en person som inte gillar så långsiktiga mål utan mer mål som det kommer finnas tid och möjlighet att avklara under året. Jag gillar inte sådana här livs-bucketlist som är jättestora mål som för mig idag känns så avlägset. Utan gillar mer mål som jag vet att jag kan klara av med min nuvarande livssituation. Tänkte reflerktera lite över de mål som jag satte upp i januari 2018.

- Köra mycket mer bil
Detta klarade jag galant! Jag körde så mycket bil och den 15-16 maj klarade jag proven och fick mitt efterlängtade körkort! Jag klarade det 10 dagar efter jag fyllde 18 och på första försöket. Det var längesedan jag kände sån prestationsångest över något som jag gjorde då. Men när mannen jag körde upp med vänder sig mot mig och frågar om jag tycker det är roligt att köra bil och jag svarar ja när han sen fortsätter med "det syns Amanda, du är jätteduktig", då höll det på att brista för mig. Jag har aldrig varit så lycklig och stolt som då.

- Gå på utomhusbio
"Jag hade detta som mål under 2017 och jag var så nära att gå på en. Men då började de regna och dom flyttade den till en lokal. Så då blev det ju ingen utomhusbio.." Detta skrev jag till detta målet. Gissa vad som händer när jag bestämmer mig för att gå på en 2018 då? Samma skit. Så denna har jag flyttat till 2019 bucketlist.

- Köpa bil om jag tar körkort
Herregud, om Amanda för 1 år sen visste vad jävla nöjd jag är att jag genomförde detta. Jag köpte alltså min första bil 13 augusti. Det är en grå/silvrig golf och jag älskar den så mycket. Att ta körkortet var en befrielse men att köpa en egen bil som jag bestämmer över (betalar för också </3 hehe) och som gör att jag inte behöver fråga föräldrar om lån av bil eller när de ska ha den nästa gång etc.

- Unna mig en spabehandling
Jag och mamma har båda mått så in åt helvete dåligt detta år. Så vi bestämde oss för att få unna oss något och få komma iväg. Vi bokade en natt på Selma spa med massage. Det var så himla skönt och välbehövligt.

- Klara göra 5 chins, med lite hjälp
I did it! Med lite hjälp klarade jag 5 chins i somras.

- Bada på offentlig plats (inte strand osv)
"Denna är lite oklar." Detta skrev jag till detta målet. Jag bestämde mig efter några månader att det var ett jättekonstigt mål så jag tog bort det haha.

- Bli bättre med när jag äter och vad jag äter
Nej, ett sånt stort mål som jag inte klarat av :-). Jag suger helt ärligt.

- Tatuera mig
Detta gjorde jag och har även skrivit detta på min bucketlist 2019 också för vill göra fler!! Jag tatuerade in "farmor" på höger ankel.

- Drick mer vatten!!!!
"Detta är ju ett allvarligt problem jag har. Dricker aldrig vatten, bokstavligen aldrig. Inte när jag tränar, äter mat, när det är varmt." Kan inte säga att jag klarade detta målet så som jag önskade att jag hade gjort. Men under januari, februari och mars så var jag väldigt duktig på att dricka typ 3-4 glas vatten varje dag men sen dog det liksom ut. Jag tror att jag tänker på det mer i dagsläget och när jag väl gör det så dricker jag. Men den här grejen att det ska bli en rutin, det har jag inte än.

Man kan alltså säga att jag klarade 5 av 7 mål jag satte upp för 2018 (då inte inräknat bada på offentlig plats eftersom jag tog bort den sen). Jag är ändå ganska nöjd med det resultatet då jag tyckte att jag satte upp svåra mål för 2018. Men nu ska jag bara sätta mig och klura ut min bucketlist för 2019.

Gillar

Kommentarer

IP: 208.110.70.18