Precis som jag skrev i mitt senaste inlägg så har det hänt en del sen sist jag bloggade. Jag har som sagt inte velat skriva ut vad som hänt heller förens nu då det har fått mig att må extremt dåligt psykiskt.

Kort och gott så är jag inte tillsammans med Simon längre, vi har gått i skilsmässa. Jag bor inte heller kvar hos honom och Lexi utan jag bor hemma hos mamma. Då det som hände var rätt allvarligt (enligt mig) så tänker jag inte skriva ut EXAKT vad som hände mellan mig och Simon för att det har inte allmänheten med att göra utan dom som bör veta, dom vet helt enkelt.

Jag kom underfund med att jag ville jobba som hästskötare och sökte lite jobb uppåt Stockholm och fick svar från några stycken. Bokade in ett provjobb på ett ställe och när jag hade bokat och betalat tågbiljetterna så började jag och Simon bråka kan man väl säga.. Det slutade inte bra alls utan vi gick skilda vägar. Första dagarna bodde jag hemma hos min syster i Nybro medan mamma fixade iordning gästrummet hemma hos sig så att jag fick ett eget rum och det är här jag har bott sedan dess.

Jag var sedan uppe i Stockholm och prov jobbade, skulle fått jobbet men hade inte möjlighet att flytta upp när dom ville ha dit mig.. Så dom tackade för sig och sa att dom tar en annan till den tjänsten då. Men nu efteråt gjorde de ingenting för mig, jag fortsatte plugga och blev färdig med det igår. Alla kurserna blev godkända och vissa till och med mer än godkända så nu är jag utbildad Barnskötare och har även sökt lite jobb här i Kalmar istället så får se vad framtiden utvisar.

Då jag inte vet exakt vilka som läser mig blogg så vet jag inte om jag egentligen borde säga nått men de verkar som att alla redan vet och de är att jag har träffat en ny kille. Han är jätte trevlig, gullig och helt underbar. Säger inga namn men de är som natt och dag i skillnad mellan honom och Simon.

Hela grejen med detta inlägget var att uppdatera er, halvt berätta vad som hänt och få skriva att jag mår bra, jag är lycklig och jag lever trots allt som har hänt dom senaste 2 månaderna.

Jag vet inte när jag lär skriva här nästa gång, kanske uppdaterar lite till och från men det lär inte bli lika ofta som det har varit innan. Allt pga att vissa som jag vill utesluta från mitt liv lär säkert läsa denna bloggen och hålla sig uppdaterade och det vill inte jag. Och jag vill inte förlora alla mina läsare genom att sätta lösenord på bloggen heller, om de nu går att göra...

Men men, vad ska man göra.. Jag lever som sagt och de går framåt hela tiden. Ska börja ta körkort nu och köpa bil så man kan ta sig nånstans utan buss ^^ Men allt kräver ju pengar så först köpa bil då jag vill övningsköra med min egna bil (vågar inte köra mammas, hehe) och sen när jag känner mig säker så blir de några lektioner och så vidare ^^

Men nu blir de duschen och sen slänga sig framför tvn och kolla en film eller nått!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har faktiskt inte glömt bort min blogg men det är lite som har hänt sista tiden och för stunden så känner jag inte riktigt för att skriva ut allt utan bara dom närmsta vet vad som händer och vad som är på väg att hända. Men när allt är över och jag känner fast mark under mig igen så lär jag förklara vad som hänt och vad framtiden utvisar. Men för stunden så får ni sitta lite i skym undan då jag har annat att fokusera på och då inte riktigt har tid för bloggen på ett tag.. Tråkigt nog men så är det..

Hoppas ni kommer tillbaka när jag börjar blogga igen ^^

Likes

Comments

Ja precis som rubriken säger så lär jag snart berätta mer för er om vad det är jag har undanhållit ett tag och som jag bra hintat lite om men mest velat hålla förblir själv. Antingen imorgon eller på torsdag så lär jag berätta för er, får se helt enkelt ^^
Ikväll så har vi ialf inte gjort speciellt mycket, bara suttit på varsitt håll och gjort vad vi själva har velat.
Men men, imorgon händer de grejer och jag är rätt så nervös. Stora saker händer imorgon.
Men nu vill jag inte berätta för mycket, skriver mer imorgon eller på torsdag ^^

Bjuder på en snygg bild av våran sköna böna!

Likes

Comments

Då har vi haft Dexter här i 3 nätter och de har gått jätte bra! Han anpassade sig snabbt till att grannarna var och sprang i trapphuset för att hämta saker i brevlådorna och när dom över sprang i sin dörr brydde han sig inte heller om efter ett tag.

Har inte jätte mycket att skriva mer än att han har anpassat sig jätte bra..

Sover som en sten i soffan när vi tittar på tv och busar på som vanligt när man är ute och kastar boll. Inte jagat en enda hare heller när han har varit okopplad ^^

​Asså hans ögon!! Det ser ut som om all världens kärlek finns i dom ögonen när han tittar på en..

Likes

Comments

​Om lite mer än 1 timme så ska jag va på mitt möte borta vid kunskapsnavet, då får vi se när jag kan börja plugga och vart de blir. Sen efter de så ska jag hämta Felix på dagis, gå hem till Tove och senare så ska vi ha taco kväll ^^

Blir inget jätte långt inlägg just nu, är helt slut i huvudet och lite små nervös över vad dom ska säga på Kunskapsnavet, tänker mest om jag måste vänta tills hösten med att börja plugga eller om jag kan börja direkt. Helst vill jag börja direkt så att jag har nått att göra om dagarna ^^

Likes

Comments

​Snacka om att jag har haft fullt upp i ett par dagar, känns nästan konstigt att logga in och skriva ett blogg-inlägg haha.

Nee men vi är ju mitt uppe i flytten och eftersom allt har blivit försenat och gått fel å så, så har vi börjat packa upp lådor först idag.. Sen så var vi på Ikea idag och köpte en garderob, sängbord och skoskåp ^^

Sen så var jag i skolan idag och ska dit imon också. Imon ska vi va i baren och även bli bjudna på brunch av 1orna ^^ Vi fick brunch förra veckan men de skadar ju inte precis med att få frukost varje dag ^^

Nehe jag skriver nog lite mer när vi fått ordning på allt! :)

Likes

Comments

Idag så var de äntligen min tid hos Robban så nu har jag min Simba målning på armen.

Hakuna Matata fick vara med också ^^

Färgen har ju inte lagt sig och så är de ju rött eftersom de är nygjort ^^ Så de blir bättre när den har lagt sig rätt ^^

Likes

Comments

​Nu för en liten stund sedan så fick jag ett meddelande på Facebook ifrån en kvinna. Vi är med i samma grupp på Facebook där jag hade annonserat om att sälja mina marsvin. Gruppen heter Marsvins paradiset. Ialf, hon skrev och frågade om jag hade hittat ett hem till mina små grisar och om jag inte hade de så var hon väldigt intresserad.

Så vi har pratat lite fram och tillbaka om Leo och Alex, hur dom är i sitt beteende, hur dom ska ta sig hem till henne och hur dom kommer att få bo där. Så den 2a Oktober så ska dom få flytta till Trollhättan där dom ska få flytta in i en flock med 5 tjejer. Så Leo ska få sin egen lilla tjejflock och hon har till och med planerat att ta en kull på Alex, hon kommer definitivt att bli en utmärkt mamma, de vet jag!

Nu måste jag bara stå ut 1-2 gånger till med att städa ur buren. Måste ha blivit allergisk emot spånet för när jag tar upp bara Leo och Alex så märks inget utan de är när jag står och gräver runt i spånet som jag bara nyser, å nyser å nyser för fullt!

Men nu så sitter jag i soffan och funderar på om jag ska hoppa in i duschen eller inte. Ska iväg till fredriksskans imon och kolla runt lite på Kalmar Horse Show som har premiär i Kalmar imorgon ^^ Det är första gången men förhoppningsvis inte sista.

Carina och Emilia var här en vända runt 2 tiden för dom skulle hämta en Titanic bok och Emilias mobilskal. Det slutade med att Emilia intog min plats i soffan och Carina o jag städade i lägenheten, haha.

Vi flyttar ju om ≈6 dagar så vi måste ha lite ordning och kunna packa klart det sista. Men jag har ingenting inplanerat på torsdag så då blir det att packa, packa, packa! Hehe.

Likes

Comments

Lite kul ialf att jag ligger på plats 30 över personliga bloggar i Kalmar på bloggtopplistan!
Försöker väl inte precis nå toppen men skulle va kul att få lite fler läsare ^^

Likes

Comments

Våran kisse Jack är borta!

Han är jätte saknad och vi vill bara hitta honom. Hittelön utlovas till den som kan ge info om vad som hänt eller om man hittar honom och tar hem honom till hans stall i Smedby!

​Bättre och mysigare stallkatt finns inte så vi vill bara ha hem honom så snabbt som möjligt, helst igår..

Likes

Comments