Header

Hej! ✨

Idag hade vi en slags idrottsdag i skolan och först på morgonen hade vi någon slags orientering via en app i telefonen och ja, det var väl inte så jättekul direkt 😁 Efter lunch så hade vi brännbolls match med alla 8:or & det var inte heller så jättekul, men ändå bättre än orientering 👍🏻

När jag kom hem så drog jag och min kompis Isabelle ut och sprang en runda på 1,5km eftersom vi hade sprungit och gått en hel del idag så blev det en kort bit 💪🏻 Nu mot kvällen har jag väl inte gjort så mycket, typ pluggat inför svenska provet som vi har i morgon 😁 Men jag känner mig ändå rätt säker på allting så jag hoppas det går bra! 💎

Ska se klart en film som jag började se på igår (Taken 3) och sen sova, men jag börjar inte förrän halv 10 i morgon så det är sovmorgon 😍🎉

Godnatt 😴

Kram Amanda! 💖

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! 😊

Idag har jag varit i skolan & jag råkade vakna 1h för sent så jag hade endast 15 min på mig att göra min klar inför skolan, så jag hann inte äta frukost eller något 😁 Men jag hann i alla fall till skolan i tid 👌🏻

När jag kom hem så tränade jag ett tag och sen duschade jag och efter det så har jag bara tagit det lugnt ✨

Det är så härligt att träna när man ser resultaten av det 💪🏻

Senare ikväll efter middagen så behöver jag nog plugga lite eftersom vi har en so-läxa tills i morgon och sen svenska-"prov" på torsdag 😁

Kram Amanda! 💖

Likes

Comments

Hej igen!

Här kommer en haul på allt jag köpt och fått under ''lovet'' :)

- Skolavslutnings klänning

- Blomkrans

- Lösnaglar

- Bikini

- Hårborste

- Moroccan oil

- 3 trådrullar

- Nagellack borttagning

- Nagelfil

- Stift pennor

- Svarta pennor med smal udd

- Air Max 90

Det mesta har jag fått, har nästan inte betalat något av det här så jag är jätte tacksam!! <3

Jag letade även efter ett par vita jeans men jag hittade inga eftersom nästan alla vita jeans är genomskinliga och det tycker jag är jätte fult :S

Har även letat efter Air Max 90 på jätte många butiker men inte hittat några som jag fastnat för, men på Footlocker inne i stan hittade jag dom här och jag tycker dom är skitsnygga! 

Kram Amanda! <3

Likes

Comments

Heej på er & sorry att jag inte uppdaterat något här :S

Men nu har nouw uppdaterat deras mobil-app så nu laggar inte allting när man ska lägga upp ett inlägg, så jag hoppas att jag kommer att ladda upp fler inlägg från mobilen nu! :)

I alla fall så har vi varit lediga sen i onsdags, eller ja, vi gick i skolan i onsdags & sen fick vi ''lov'', så jag har varit ledig i 4 dagar. I torsdags så var jag och klippte mig hos Walléns i Täby Centrum och jag blev hur nöjd som helst!!

Här ovanför så ser ni resultatet! Jag fick även 2 hårprodukter där ifrån som jag visar i haulen som kommer i nästa inlägg ;)

På kvällen så mötte jag upp Emma och vi drog hem till mig och kollade på film (Taken) och youtube och hon sov här tills fredag, jättemysigt!

I fredags mötte jag upp Isabelle när Emma skulle hem och då åkte vi till Sollentuna Centrum och shoppade lite + att vi åkte till Väsby Centrum efteråt :)

På fredagseftermiddagen när jag kommit hem så gick jag till Sandra och var där hela kvällen och sov där tills lördag och på lördagen åkte vi till Heron City och Täby Centrum.

På kvällen såg jag sista avsnittet av The Vampire Diaries för säsong 6 :( och på kvällen åkte jag och pappa en sväng på motorcykeln och sen såg jag Taken 2 innan jag gick och la mig.

Idag åkte jag och Emma till Täby Centrum först och sen tog vi tåg och tunnelbana in till stan och gick runt där hela förmiddagen typ och jag hittade äntligen ett par skor som jag visar i haulen ;)

Jag har haft ett riktigt bra ''lov'' och har nästan aldrig fått någon tid över och därför har jag inte kunnat uppdatera, men jag ska skärpa mig! :S

Kram Amanda! <3

Likes

Comments

Hej på er! :)

Jag vet att jag inte uppdaterat och jag har tanken på det varje dag men jag hinner liksom inte med nu när det är så mycket i skolan innan sommarlovet. Men jag tänkte att jag skulle kunna försöka göra lite kortare inlägg och inte så redigerade bilder, men det lär nog sluta med långa inlägg och redigerade bilder eftersom jag vill att det ska se bra ut! ;)

Mina planer för i kväll är att försöka skriva klart två inlämningsuppgifter som ska vara inlämnade snart :/ Sen så lär jag väl bara ta det lugnt eftersom jag tränade direkt när jag kom hem från skolan!

​Hoppas att allt går bra för er i skolan/på jobbet!

Kram Amanda! <3

Likes

Comments

Heej! :)

Sorry att jag inte bloggat något på typ 1 vecka, men jag har faktiskt inte haft luts överhuvudtaget och då kommer det inga bra inlägg heller. Men jag ska försöka ta tag i bloggen nu och satsa lite mer! Jag tänker inte berätta om allt som hänt under veckan, men har för det mesta varit med kompisar, shoppat, tränat och självklart varit inne i Kungsträdgården ;) Jag hade tänkt att lägga upp lite bilder där ifrån under dagen :)

Jag tänkte lägga upp ett inlägg lite senare idag med en haul på allting som jag köpt och fått under veckan + att jag ska till Täby Centrum med en kompis idag, så jag lägger nog upp inlägget i kväll.

Igår satte jag på lösnaglar och det känns fortfarande jättekonstigt eftersom jag inte brukar ha det, men det blev hur fint som helst

Kram Amanda! 

Likes

Comments

Hej och godmorgon! 🎀

Idag är det fredag (äntligen) 😍 Fast vi har matte-prov 😁

På tal om ingenting så målade jag om mina naglar igår 💅🏻👇🏻

Ha en bra dag 😊

Kram Amanda! 💖

Likes

Comments