Ni ska få lite flashbacks bilder från våran bröllopsdag den 29 Augusti 2015.
Då fick jag min prins och mitt 50's bröllop som jag alltid drömt om.
Vi vigdes på Memphis Café i Östmark. Och gick in till tonerna av Elvis .
En mysig fest med dom närmsta efter vigseln, med super god mat, American bbq, lagat av en vän till mig.
Ett lokalt band spelade härliga 50's toner.
Så det blev så perfekt som jag ville.
Å att tillägga va det jag som gjorde tårtan😍
Det är lite blandade bilder.
Vi fick ju underbara foton från bästa fotografen Anki Karlsson❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har inte bloggat, sen sist hehe.
Har egentligen massor å skriva av mig om men nja, man får inte ha för starka åsikter om saker och ting heller. Tyvärr får barnen känna av de. Men det kommer nog komma ett skarpt inlägg snart.
Iaf så börja tjejerna skolan idag, å såklart så krånglar skolskjutsarna eller ja de kom ingen alls idag. Som tur va fick Nattis skjuts av sin kusin så hon kom till skolan tillslut.
Så sen där smygande irritationen har hållt i sig hela dagen. Men ANDAS å så blir de nog bra.
Måste nog säga att jag är nöjd med den snömängd som kommit nu. Har träningsvärk av allt snöskottande, å ändå har ja inte så mycket å skotta. Kanske dax å börja träna nu.
Nä puss på er, kommer snart ett grinigt inlägg😂

Likes

Comments

Har varit på shopping idag. Tror att tonåringar skulle kunna shoppa i flera dygn utan vila!
Jag är helt slut efter en halv dag i Karlstad med äldsta. Plöjer genom affär efter affär hahah.
Och fynda det kan hon med 😊
Lillasyster är dock inte lika entusiastisk så hon föredrar å vara hemma, men fynda lite till henne med.
Nu ska vi landa i soffan med Tacosmys och imorgon ska jag jaga.
Tjejernas kusin ska med så det kommer bli jättekul 😊
Ha en trevlig Lördag ❤️
Puss å kram

Likes

Comments

Må hända att jag gör många dumma saker, kanske lite förhastade ibland.
Men jag är en mamma som gör allt för mina barn! Jag går genom eld och vatten för dom och kommer skydda dom och finnas för dom så länge jag lever.
Men dom ska inte heller bli straffade för att man är en mamma som blir arg och orolig.
Börjar få nog nu.

Likes

Comments

Nu har jag inte bloggat igen på ett tag, hinner ju knappt med mig själv. Förkylningen jag har är nåt av de drygaste nånsin! Vaknar med huvudvärk å snorig å täppt näsa varje dag, hoppas de släpper snart.
Iaf är det Nyårsafton imorgon, ska förbereda lite med mat idag. Blir å starta grillen imorgon.
Ikväll ska hela familjen på hockey i Lövbergslila arena. Ska bli riktigt kul, får se hur junior reagerar😂
Va iaf och jaga under helgen och fick skjuta ett smaldjur, alltså en rådjurshona utan kid, för min pappas hund Dexter. Underbart skönt å få komma ut i naturen.
Nej dax å dra igång dagen.
Puss å kram på er.

Likes

Comments

Så är dagen många längtar till här. Alla älskar inte julen och det får man ha förståelse för, en förlorad familjemedlem/vän, dålig ekonomi en allmänt jobbig livssituation mm kan göra att julen inte alls känns så rolig. Så en stor kram till er ❤️
Själv älskar jag ju julen, men ibland kanske det blir lite för mycket stress mm. Är ju fortfarande jätte förkyld och känner mig mest väldigt sliten, men jag kämpar på.
Och såklart fyller min älskade Make år idag på själva julafton. Grattis älskling ❤️
Nu sitter hela familjen i en fullpackad bil påväg till julfirande i Edane hos mina föräldrar.
Så en stor julkram till er alla❤️
Mys och ta hand om varandra och varva ner å försök släpp alla måsten❤️

Likes

Comments

Idag ska det fjärde ljuset tändas och det är Julafton om 4 dagar. Det är 10 plusgrader ute. Suck!! Jag vill ha snö, minusgrader och massa lek ute!!!
Men men. Sitter i bilen på väg till mina föräldrar. Min mamma fyller år idag❤️
Sen så ska jag iväg med en av mina bästa vänner, som jag känt sen jag gick i blöja, vi ska på Drive in bio i ett badhus med filmen Hajen hahahah, kommer kissa på mig. Ja detta kommer jag skriva mer om.
Vi är fortfarande kanonförkylda hela familjen. Nu har gubben feber, jag snorar å hostar. Jamie har fortfarande hosta, Nathalie lika så. Det är bara Michaela som klarat sig.
Trött på detta nu.
Igår va vi iallafall på julbord på Länsmansgården utanför Sunne. Underbar miljö, och kanon god mat. Hela familjen samlade❤️ det va riktigt mysigt❤️
Ha en riktigt trevlig fjärde advent.
Puss å Kram

Likes

Comments

Försöker att hitta julkänslan men den är lika med noll.
Minns när man va barn, pirret i magen man hade, alla förväntningar. Visst julen va inte alltid perfekt men har många fina minnen när släkten va samlad hos Farmor och Farfar. Nu som vuxen gör jag det bästa för att barnen ska få samma pirr i magen som jag hade. Jag tror som vuxen vill man ha den där perfekta julen, allt ska klaffa. Men är det verkligen nödvändigt? Vad gör de om de är lite skit i hörnet, paketen inte perfekt inslagna, julgranen sitter snett, huvudsaken är väl att man får umgås med varandra.
I år som alla andra år ska vi hem till mor och far på jul. Sen på annandagen kommer Andreas och mina föräldrar till oss för lite mat och mys❤️
Nu ska jag försöka kurera mig å fan om vi inte e friska till Julafton 😂
Puss å kram

Likes

Comments

I måndags fick ja va hemma från jobbet för yngsta tösen hade så hög feber. Idag får jag själv vara hemma. Ligger klubbad med huvudvärk, ont i hela kroppen, ont i halsen. Jippy. Har varit en jäkla skithöst med vabbande och egen sjukdom minst 1 gång i månaden. Det är jätte jobbigt. Får ångest och är livrädd för hur det ska påverka min framtid på operation. Men som det är i landstinget med anställningsstopp och neddragningar ser jag inte ljust på framtiden. Man får ta en dag i taget. Nu får jag väl bädda ner mig och försöka kurera mig. Lyckades iaf å klä granen igår i ett såndär riktigt kaos med 😂
Puss å Kram

Likes

Comments

Måste vara få gnälla av mig lite.
Är så jäkla less på hösten/vintern och dessa sjukdagar. Är hemma och vabbar igen, nu med dottern som är 11, och ja hon kanske kan klara sig själv, men med temperaturer över 40 grader då vill man inte lämna dom hemma själv. Tänk om hon skulle få feberkramper el dylikt. Å sen hur de än är så är det allt bra gött att ha mamma hemma som pysslar om❤️
Men frustrationen finns, känns jobbigt när man börjat nytt jobb och man vabbar var å varannan månad. Trivs ju med jobbet jättemycket men man blir rädd att dom kanske tror annat. Själv börjar förkylningen krypa på ordentligt. Halsont, huvudvärk mm. Jippy!!
Nä slut på gnäll. Kryper ner under täcket i soffan med dottern❤️

Likes

Comments