Klockan har just slagit 20:00 och mina ögonlock känns skapligt tunga.
James ligger och sover i vagnen då vi valt att inte ha någon spjälsäng och jag vill inte låta honom ligga själv i våran stora säng, men det går utmärkt att natta honom i vagnen och ännu bättre då jag kan göra det på balkongen.
John ligger och tittar på Bamse och lär somna när som helst då han varit på förskolan idag och det brukar resultera i en väldigt kvällstrött John.
Kvällsrutiner vad är det? ha!
Här har vi inga särskilda kvällsrutiner alls trots det faktum att jag gillar rutiner själv men jag tror stenhårt på att det var en av anledningarna till att jag inte fick de där (här) påsarna under ögonen när John var liten då vi inte hade rutiner utan gick helt efter hur han var, sov han så sov jag och var han hungrig åt vi, dock hade jag högst 4h emellan målen om han inte ville amma då, förstås.
Senare kom ju de där rutinerna självmant så det känns som att vi gjorde rätt i att invänta dom helt enkelt.

Men i Augusti sen när James också börjar på förskola och jag förhoppningsvis börjar jobba mer så kommer de där kvällsrutinerna, hur dom än blir, att infinna sig. Jag längtar lite faktiskt.
Nog om rutiner, nu hoppas jag min man kommer hem snart så vi kan umgås lite innan James vaknar.

Godaste kvällen!


Denna bild togs för någon dag sedan då vi var nere vid hamnen och matade ankorna och lekte.
Härlig dag! Speciellt då min man var ledig, de är mina favorit dagar då vi kan umgås hela lilla familjen! Kvalitetstid tror jag man kallar det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lördags förmiddag, påskafton.
Idag är blir det en lugn dag här hemma med film och mys.
De två senaste dagarna har vi haft besök av både barnens farmor med man och min mans mormor och morfar. Så igår åt vi påsklunch hemma hos oss allihopa, jätte trevligt! och gott!
Det är alltid kul att få efterlängtat besök och förr förra veckan hade vi barnens morfar här och då vart det leklandet och åka i morfars bil, två saker John älskar!

John är väldigt inne på spindelmannen just nu, här gjorde han ett handavtryck som vi sedan förvandlade till spindelmannen, coolt tyckte han.

Men det är inte bara spindelmannen som gäller, även star wars.
Johns favorit är som ni ser, Darth Wader.

​Och här har vi lillebror James, glad som mestadels av sin vakna tid. 

Likes

Comments

Tänkte kika in här en snabbis medans jag ändå satte mig vid datorn,
det där med en mobilapp för att blogga med gick ju sådär.
Men eftersom att jag inte har några läsare att ge text så behöver jag inte ha dåligt samvete heller, utan jag kan kika in här, som i skrivande stund och posta detta inlägg eller inte.
Jag måste ju inte.
Jag har troligtvis nämnt min förmåga att skriva en mängd med utkast i huvudet, ibland på bloggen men som aldrig postas, jag skriver alltså varje dag med andra ord. haha.
Tankarna går ju inte "hej bloggen" precis utan de är mer en genomgång av vad som ska hända under dagen, vad som hänt, mina tankar kring händelser under dagen, kärleksförklaring till mina två söner och man (som aldrig blir kvar då jag aldrig finner ord), ja.. Jag tänker ganska mycket med andra ord, grubblar där som en hel del också, dessvärre.

Nu kom James hit och undrar vad mamma håller på med så detta får väl bli ett inlägg,
Ha de gott!

Likes

Comments

Jag vet inte hur jag trodde att jag skulle ha tid till att skriva i en blogg, eller snarare prioritera att skriva här.
Men nu har jag skaffat en app som jag kan skriva från, spännande!
Det blir lite lättare att skriva ifrån mobilen än att sätta sig vid datorn.
I skrivande stund ligger både John och James och sover bredvid mig och jag försöker hålla mig vaken för lite "egentid", typ.
Vi har varit sjuka här hemma, alla utom pappan.
Riktig jobbig förkylning med hosta, rinnig näsa och feber men nu har jag tillfrisknat och mår bra medans John hostar likasom James. Mindre kul! Hellre att jag tar hostan och eländet än dom men jag är ändå tacksam över att det inte är magsjuka som hälsat på, eller gjort intrång snarare utan "bara" förkylning.
Jag har egentligen inte mer på hjärtat än detta men vi har ju boat oss riktigt här hemma nu och fått det fint, jag älskar denna lägenhet från golv till tak och det blir mycket för det är högt i tak!

Nu känner jag att den där "egentiden" börjar kännas meningslös då jag ändå lär somna så istället kommer det två bilder på mina fina söner och darth wader. God natt bloggen!

Likes

Comments

Äntligen börjar vi se ett ljus i flyttkaoset och mängden lådor och påsar börjar sakta men säkert ta slut.
Nya lägenheten är toppen och vi trivs redan väldigt bra.
Dock är den ju så ny så att varje gång John ska leka med sina tåg eller bilar får jag mindre panik och tänker mest "Åhhhhhneeeeej reeeepoooor" typ.

Imorgon kommer min käre svärmor hit med sin man och vi ska påbörja den roliga flyttstädningen och hämta hem min balkong munk som står i gamla lägenheten bland lite annat smått och gott och väntar på att få komma hit.
Den munken är fin, en betong munk jag köpte i Västerås för några år sedan, tung och vacker..

Ja, vad ska man mer skriva. Dagarna sen sist har mest bestått utav flyttkaos.
Själv bar jag nästan ingenting då jag var här hemma med James och packade upp det jag hann med medans John var på förskolan och min man och svärmor slet med alla lådor och tunga möbler.
Så det är skönt att äntligen ha flyttat hit och det börjar äntligen att likna ett hem, det känns som ett hem ialafall, vårat hem.
John sa tidigare idag att detta minsann inte var ett hem utan "det är ju en lädenheeeet mammmaa", Jo, det är ju en lägenhet, våran lägenhet. Han är så underbar min lilla John.
Någonting jag saknat så med denna lägenhet är det att kunna ta in vagnen och sedan rulla ut på balkongen, nu har vi hiss (en trappa upp bara) och inga bekymmer alls, förut hade vi tre trappor upp och liten balkong.
James vilar ju som många andra barn, bäst utomhus, så detta är guldvärt!

Bilden här nedan till vänster är när John väntade på Farmor och alltså i våran gamla lägenhet medans högra bilden visar en sovande James i vagn ute på våran balkong.

Godaste natten!

Likes

Comments

Vilken vacker Söndag vi har här i Nynäshamn idag med skinande sol..
Klockan är i skrivande stund 10:10 men den känns som mer.
Idag kommer svärmor komma hit för att hjälpa oss med flytten, något vi är väldigt tacksamma över!
Imorgon ska vi hämta ut nycklar men vi flyttar inte förrän på Tisdag då Fredriks ledighet börjar, bara lite smått börjar vi imorgon.

Jag var på ljusparty igår, partylite.
Åh, dom har så fina saker och dofterna är alldeles underbara så beslutsångesten blir väldigt påtaglig men jag valde tillslut ett 12pack med votivljus av doften honungsmelon och ett med doften tempt men med teljus. Fantastiska dofter!
Beställde även ett set om 3 clearly creative lyktor som man kan fylla med vad man vill och sedan ha ljuset ovanpå, underbara!
Jag var väldigt nervös innan visningen då jag inte umgås med så många här, knappt någon, om man inte räknar med att man hälsar när man ses i centrum eller i affären.
Så jag var väldigt nervös, trots att jag visste att kvinnan som hade partyt är jättetrevlig.
Men det gick hur bra som helst och alla var hur trevliga som helst så det kändes aningens onödigt att ha varit så nervös innan, haha.

Men nu vill John kollade på minions på stora datorn, som jag sitter vid.
Så det får bli allt för denna gång, kram så länge!


Likes

Comments

James ligger och vilar så jag tänkte passa på att skriva lite här medans jag annars bara går runt och ändå inte får något gjort.
James brukar bara vila i cirka 5minuter men har nu sovit i drygt en halvtimma, så han lär väl vakna snart.
Nu vaknade han.

Sådär, nu sitter han bredvid mig här och gnager på storebrors doddo nöjt.
Då får vi se vad resterande timmar av denna Onsdag kan komma fyllas med, John är på förskolan så tanken var att städa upp lite och börja packa lite mer, för nu är det mindre än 1 vecka kvar tills vi ska flytta och jag har endast packat ner alla filmer, skivor och lite kläder.
Så jag har lite packning kvar med andra ord.
Men det får nog bli efter att vi ätit lite, Jag och James.
Åh, jag älskar verkligen mina pojkarns namn, John och James.
I mitt lexikon betyder John och James kärlek, likasom Fredrik, min mans namn. Kärlek.

Likes

Comments

​Nu gör jag det här igen, på nytt, med en ny blogg.
Jag har egentligen bloggat i 6år, till och från, dock har det mesta inläggen blivit utkast. 
Men det är något med själva bloggandet, något som lockar mig, Jag älskar skrivandet och det faktum att vem som helst kan trilla hit och läsa, eller ingen
Jag ska försöka att minska mängden utkast och istället posta de mesta inläggen, blir lite trevligare så.
Så nu gör vi det här, min blogg. Välkommen.Likes

Comments