Alltså Snapchat! Så roligt när man har tråkigt. 😂 eller vad tycker ni?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Med väldigt för lite sömn och väldigt för mycket känslor i kroppen, så ligger jag nu i sängen och ska sova iaf! Nu ska jag ta upp detta med ADHD alla som känner mig vet att jag har det och nu även ni. Och ja ADHD ÅT ALLA HÅLL OCH KANTER. Jag skyller aldrig på min Adhd utan försöker alltid göra det bästa av det. Älskar den men sen kommer det dagar som denna och jag hatar den! Jag älskar så sjukt starkt vilket är väldigt fin egenskap kan jag tycka. Men jag hatar också starkt och är jag ledsen är jag helt sjukt ledsen. Är jag glad är jag galet glad, ja ni fattar vinken! Just nu är jag ledsen och besviken förvirrad och vilsen. Det gör liksom ont i hela kroppen! Väldigt väldigt jobbigt, det som får mig att orka ta igenom mig dagen är mina barn. Mina lycko piller liksom, vad hade jag gjort utan dom?! Kärleken jag ger dom och dom ger mig det kan få mig att gå igenom så mycket eller allt ska jag säga. Som dagar som denna. Kärlek till er. Godnatt.

Likes

Comments

Ute nu på EM med Collin och Ellmina ❤️

Likes

Comments

Hallå där alla.
Ledig och en hemma dag med Collin och Ellmina.
Bra härligt men är fortfarande sliten sen gårdagens arbetspass både i kropp och huvud. Sov 1,5timme knapp och sen jobba 7-20 pass på det. Var bra mör när jag kom hem men somna var ju inget problem, haha! Vad vill ni veta om mig vad vill ni läsa om? Ser ju på statistiken att det är några som läser. Kommentera om ni undra något.
Nu ska jag fixa ihop några ägg mackor till kidzen, sen blir det mys i soffan med dom. Älskade barn vad skulle man göra utan dom?
Meningen med livet ❤️.

Likes

Comments

Då kör vi ett kvälls inlägg igen då. Tror det är min grej att skriva innan jag ska sova. Haha. Denna lördag kväll tittades det på en film. En väldigt gripande film med många tankar och funderingar efter. Skönheten i allt. Heter den. Värd att se med väldigt bra skådespelare i.

Likes

Comments

Ja här ligger jag mitt i natten och kan verkligen inte sova. Tänker på alla misstag jag gjort i livet. Många jag ångrar och många jag inte. Det har ju gjort mig till den människan jag är idag. Men ni kanske har sånna där misstag man gör om o om igen? Kanske inte 100 gånger men det händer då och då. Dom ångrar jag. Varför lär man sig inte? Varför göra om det igen? När man vet hur ont det för efter? Jag försöker, kämpar mig upp varje gång och vill alltid sträva efter att bli en bättre människa, en bättre jag!

Men något som gör mig så ledsen är när jag möter människor som det verkligen inte rör ryggen. Gör folk illa på alla sätt och vis och det rör dom verkligen inte ryggen. Hur kan ni se er själv i spelgen hemma? Ni kanske alla tänker att det är så människor är. Men för mig är det inte okej, kommer aldrig acceptera det! Jag kan inte förändra världen. Men jag kan förändra mig och göra mig till en bättre jag. Vill du det och kan du? Det ser jag som en början.

Likes

Comments

Yes!
Nu är vi igång. Efter många års osäkerhet och tvivel har jag nu bestämt mig för att börja blogga. Känner mig redan nöjd att jag valde just nouw. Känner tryggt enkelt och bara helt enkelt bra. Hoppas jag kommer fortsätta bara. Jag är rätt så bra på att påbörja saker men inte så bra att hålla fast vid dom. Men nu kommer en längre presentation av mig själv.

Victoria som ni kanske redan förstått är mitt namn. Är en 25åring Mamma till mina två små guldklimpar Collin 5år och Ellmina 4år.
Fick Collin så där 5 dagar innan min 20års dag. Ellmina kom sedan 10månader och 28dagar senare. Alltså efter Collin. Det har vart en kamp över dess like men ack så lycklig dom gör mig. Att få barn ung och med sån liten ålders skillnad var inte lätt. Först att ens bli mamma och sen igen. Hann liksom inte lägga känslorna på plats innan jag var gravid igen. Men så mycket lyckas som kom, Kärleken, Och hur jag växte som människa. Kommer aldrig ångra det. Skulle göra om det hundra gånger om. Samma beslut och allt där efter!

Efter vart mamma ledig över 3år kom jag sakta men säkert in i arbetslivet igen. Men kunde/kan fortfarande inte släppa att vara hemma med barnen enu. Jag är tjänstledig 25% ifrån min tjänst i Uppsala kommun. Vill fortfarande vara hemma o vardagen med mina två små hjärtan. Det bästa jag vet. Men tiden går fort och detta år börjar Collin i skolan! Hur fort gick inte det? Får panik av bara tanken. Haha! Min lilla prins ska börja i F-klass. Men mer om det i ett annat inlägg eller vad tycker ni?

Nog för idag, måste kasta in handduken och få några timmars sömn. Influensan är på behövs i detta hus så lär vila upp mig lite. Men ses i nästa inlägg. Godnatt världen.

Likes

Comments