Ge mig en tid som jag kan hålla
Ge mig en plats där jag kan va
Ge mig en värld jag kan gå vilse i
Ge mig ett svar på vart jag ska

Jag har börjat se det som förlorat
Chanserna som jag har sett förbi
De dagarna jag saknade en vardag
Och gav för mycket plats åt fantasin

Jag behöver höra dina ord
Efter månader av omotivation

Säg att du behöver mig igen
Säg att du behöver mig
Säg att du behöver mig igen
Säg att du behöver mig

Ge mig en vän att hålla handen
Ge mig ett råd som jag kan ta
Ge mig en roll som kan växa i
Ge mig allt jag borde ha

Jag har stått bakom en spegel
Försökt och se vad jag ska se
För jag har hört att man blir vacker
Först när man känner sig som det

Jag behöver höra dina ord
Efter månader av omotivation

Säg att du behöver mig igen
Säg att du behöver mig
Säg att du behöver mig igen
Säg att du behöver mig

Jag behöver höra dina ord

Säg att du behöver mig igen
Säg att du behöver mig
Säg att du behöver mig igen
Säg att du behöver mig

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag var det besök till vårdcentralen där jag endast trodde jag skulle ta prover, men istället fick jag en hel undersökning..

Blodvärdet var kasst och låg på 90 😳 gränsen för en kvinna normalt ska ligga mellan 120-155 gram per liter.
Här har vi förklaring till tröttheten,orkeslösheten,yrseln.. hoppas jag !
Vitaminerna är det dags att också skärpa sig med,
Ligger på gränsen så nu ska jag fylla upp pillerburken så detta inte glöms bort. Men såklart hade Apoteket inventering, så medicin kunde inte hämtas ut idag.

Jag har sopat detta under mattan för länge för att ens ta tag i detta, har nog mest tänkt på att det är för mycket runt omkring, för mycket funderingar frågor jag inte får svar på och försökt kämpa mig igenom dagarna men hjälp av kaffet.

Tacksam för att min mamma sa till mig på skarpen att ringa och boka tid, vad hade hänt om jag inte fått reda op detta och gått runt med detta ännu längre tid?
Då jag har gått med dåligt blodvärde i ett år snart, i Örebro på kirurgmottagningen tog de prover och redan då låg jag lågt.? Varför gjordes inget då ?

Fick prata med en underbar sköterska där jag berättade kortfattat om min situation och vad som hänt under dessa två år, hänt mycket och hon sa att har du tagit dig igenom detta så kan du ta igenom dig vad som helst! Där fick jag styrkan,Jag klarar vad som helst ! Pepp talk och sånt behöver man höra!Likes

Comments

Detta med tid, var hittar alla den ? Har inte hunnit med bloggandet sen 23 december.. ska skärpa mig då jag behöver skriva av mig.
Har hamnat i någon period just nu där jag inte känner mig själv riktigt, har tappat bort mig själv helt, förtroendet är bort blåst ingenting är roligt längre, jag är aldrig glad.
Jag sätter på fake smilet varje dag och säger att allt är bra, men sen när dagen är slut, när jag väl kommer hem med min fantastiska dotter så försöker jag vara den där supermorsan, men när hon somnat så försöker jag andas ett slag och när jag väl gör det så kommer dessa tårar..
Trött konstant, och det ska jag förhoppningvis få reda på varför då jag ska iväg och ta prover imorgon, om det har med min op att göra.Vitaminbrist ?

Vad har hänt sen den 23 december 2015 ?
Här hänt en hel del, Alicia har börjat på förskola och sedan hunnit bytt till en annan, vi har flyttat till ett nytt boende. Jag har börjat jobbat inom en förskola med underbara barn och personal!
Vi har haft en bra sommar, det blev husvagnssemester till Öland.
Riktigt mysig sommar hade vi!

Likes

Comments

1 kvar till julafton, har ni några julkänslor trots gröna gräsmattor och plusgrader ?

För min del börjar den infinna sig trots vädret, igår var vi en sväng till våra kompisar Sid,Cornelia och Robin. De bjöd på en pannkakslunch och sedan blev det bara massa häng. Så mysigt! Efter det så åkte vi upp till mamma och pappa och klädde den stora granen jag sett inomhus i mitt liv iallafall, 3,3meter gran tog de in iår 😍🎄 så mysig!
Och lukta riktigt mycket jul där mamma stod vid spisen kokade julskinka och förberedde revbensspjällen. Älskar att vara "hemma" kring julen med familjen! Det är verkligen jul för mig. Dock så får jag spendera den utan min bror iår.. Kommer bli tomt, men han kommer hem till juldagen så får vara glad för det iallafall. Alicias pappa kommer spendera julen med oss och jag tror att det kommer bli en bra jul trots allt.

Men vi har redan haft jultomten på besök i några dagar här, i söndags kom en av Alicias faster Lisa med familj med paket, sedan har gudmor varit här och lämnat paket.
Så tacksam över att vi har så fina folk i vår omgivning, och att min dotter får växa upp med dessa folk! ❤️

Idag, ska vi neråt en sväng och inhandla det sista och sedan upp till mina föräldrar för att umgås och mysa med uppesittarkväll.

Förra veckan fick Alicia dagis plats också, dock på fel dagis om mamma fick välja.. Men men! Barn dömer ingen utan lär sig döma utav oss vuxna.
Hade tänkt och ringt och frågat om annan dagis plats men det finns kanske i vår på annat dagis,visst jag kan vänta ett tag till men jag vill kunna ta föräldraledigt när det senare blir studiedagar och lov m.m. Alicia behöver få börja på dagis för att stimulera sig och för att träffa andra folk och barn.
Sen håller de på att bygga nytt dagis för alla förskolor här i kommunen så att jag känner om hon får börja på det dagiset där hon nu fått plats sen får byta efter 2-3 månader till ett annat dagis och får börja om med inskolning m.m och sen vinter 2016 byta yttligare en gång till det nya. Jag kan tycka att Alicia inte kommer finna någon trygghet nånstans om jag ska hålla på och byta plats bara för att JAG inte vill ha henne på det dagiset hon fått plats på nu. Så jag hoppas innerligt att detta blir bra och att jag gör rätt, sen visst skulle hon inte trivas på dagiset nu så får jag ta tag i det då.

Den 12 januari är det dags för inskolning!

Önskar er alla en riktigt GODJUL 🎄🎅🏼!

Likes

Comments

Herregud ska det vara så här kallt i lägenhet? I söndags la jag termometern på golvet, och 15grader var det då ! Hur ska jag och A överleva detta kände jag ? Och vintern har inte ens börjat på riktigt än.

Idag har vi gått i fårskinn tofflorna hela dagen, och då är det ändå mild grader ute.Kontaktade bad och värme för att ta en titt på mina element. Men nej var inga fel på dom, men ändå är de fes ljumna konstant, minus grader som plus grader ute..
Dags att börja kavla upp ärmarna och kräva isolering under mig i källarn där det bara är ren betong eller sänka hyran rejält eller betala el räkning så jag kan ställa in ett el element. Nått måste göras ! PUNKT på detta.

Eftermiddagen/kvällen spenderade vi hos Emilia och Agnes där Hanna också kom. Blev mat och prat i vanlig ordning ;)!
Och en rejält trött unge som tvärslocknade när vi kom hem.


Likes

Comments

Helgen över och mammas skatt är äntligen hemma igen!

Lördagskvällen spenderade jag i Örebro och träffade vänner, där det blev mat på Wild west, Riktigt gott! Aldrig ätit där förut så det blir absolut ett återbesök dit.

Söndagen blev det middag hos mor och far där det bjöds på söndagsstek, nästintill hela familjen samlad utom Alicia, kändes ensamt. Men det var trevligt och bara kunna få sitta ner i lugn och ro och äta och prata :) åkte sedan hem och fick besök utav Lovisa. Alltid trevligt och få spendera tid med henne. Så tacksam att vi har varann, hon gör mig glad och vi kan verkligen prata om allt.

Idag så har jag grejat och tvättat en 4 maskiner, då Alicias alla bebis kläder kom upp igen och en hel del andra kläder med.
Så nu finns det en bloppis som jag kommer lägga ut kläder till försäljning, jag känner varför ska jag spara allt ? En del har jag förstås sparat.. Men nej varför spara? Får jag mer barn i framtiden så kommer jag ändå vilja köpa nytt och inte vilja ha Alicias kläder,sen kanske det inte alls blir en tjej ?

Ni hittar bloppisen med namnet @aliciaalbertinabloppis på Instagram. Kika in och håll koll vetja.

Vi hade ju lite snö i några dagar iallafall och vi hann allt köra in pulkan och vinteroverallen igår innan detta regn kom..

Likes

Comments

Ibland vet jag inte vad jag ska tycka..

Just nu så är det så mycket irritation, besvikelse och ilska så jag vet inte hur jag ska klara av att skriva ett inlägg här.

Men men, det är väl bara att gilla läget som man säger. Jag vet inte hur mitt liv kommer bli eller kommer se ut. Vill bara ha en film som kommer visa hur mitt liv ska fungera, hur det kommer bli och vad som kommer hända.
Har för mycket frågetecken överallt..

För som jag har det nu får mig att bli tokig. Vad det beror på det vet jag inte, kryper i kroppen konstant och har ingen aning vad jag ska göra om dagarna eftersom det inte finns något att GÖRA.Och med mitt pysslande till att sy, är ju bara och glömma de timmar Alicia är vaken.
Antar att jag känner mig väldigt ensam. De vänner jag har här har både familjer och pojkvänner, vilket blir att man väljer dom före, vilket jag helt förstår. Och jag anklagar ingen för att inte bry sig. Nånstans vet jag att de gör det.
Men jag vet inte hur jag ska förklara.
Nu får det de att låta som att jag aldrig träffar någon, men visst det gör jag.
Saknar umgänge på kvällarna, helgerna. Jag menar helgerna i mitt liv är som en vanlig veckodag.

Men till helgen kommer jag bli barnfri från lördag till måndag och jag vet inte vad jag ska hitta på. För så fort jag inte har Alicia i närheten vet jag inte vad jag ska göra.. Om inget är planerat och denna gång har jag inte något planerat. Men jag får försöka finna och få lite energi innan jag får tillbaka min skatt igen och återgå till vardagen med mitt lilla hjärta.
Nu tänker jag krypa ner hos henne som för någon minut sen bestämde sig för att byta säng till min, vilket jag inte har något emot alls :)

Likes

Comments

Nu börjar jag få in julstämning.. Ups 🙈

Stjärnorna är upptagna och upphängda och fattas nu bara lite mer Lull Lull så är jag nöjd, men för att få detta Lull Lull behöver jag ta mig en shoppings tur inom en snar framtid.

Jag har redan förberett handlingslistan för detta.🎅🏼❄️
Längtar redan till julgranen😍🌲

Eftersom jag är ny på detta med och ha barn från ett tidigare förhållande, hur gör ni Till och kring jul?
Alicia bor ju hos mig och är jämt hos mig.
Så just kring julen känner jag att jag inte vill bli av med henne..
Då jag nästintill kommer få spendera den själv.

Likes

Comments

I helgen var vi iväg till Örebro och firade brorsan som fyllt 20 år,
Och han bor ju numera i hus.. Han som nyss var 15 år 😱😨 och ja jag kan väl inte annat än och säga att jag tror att jag flyttar in, så fint som de hade det, landet,en gulligt litet pittoreskt hus som hade lantliga grinar upp till huset och en grusgång med en rondell i grusgången vid huset, fick ju tyvärr ingen bild, men de var inte första och sista gången de hade besök utav mig och Alicia! 🙈😅
Ja jag blev lite avundsjuk,om man nu får bli det på sin bror.jag är förstås glad för hans skull, kan ju förstå varför han aldrig kommer hem på besök.. Och längtan efter ett hus och allt som hör till gjorde mig ju inte mindre sugen nu..
Här sitter jag i urskogen i en tvåa och pysslar om det lilla jag har.
Som jag har skrivit innan så har Alicia kommit in i en period, vad för period vet jag inte,kanske en utvecklingsfas..
Hon sover oroligt, pga av att framtänderna är på väg upp eller så drömmer hon. Nattningarna tar musten ur mig, tar 1 1/2 timme innan hon somnar. I sånna tillfällen önskar man att man hade någon att dela allt med, för när hon väl sen har somnat har jag sedan tusen andra saker och göra. Jaja aldrig en lugn stund.

Likes

Comments

Halvvägs in i vårat Pampers projekt men den nya byxblöjan, då jag köpt två paket till med nya Pampers babydry- pants så har jag ännu inte blivit övertygad om att fortsätta med Pampers, då Alicia verkar reagera på blöjan och blir röd utav den. Den har funkat kanon på natten och håller tätt! Dock får jag göra mer blöjbyten än våran "vanliga" blöja vi använder, att kläderna blir fuktiga efter för långtid.Då jag får intrycket om att den känns fylld efter en timmes användning, och med vårt "vanliga" märke mycket längre än så. JAG upplever att blöjan luktar parfym? Är den någon mer som upplever detta ? Eller är det endast i min näsa ?

👍➕: Passformen,mjukheten,följsamheten
👎➖: Röd i stjärten, luktar parfym, uppsvälldheten.

Men vill man ha bra blöja för plånboken skull och om barnet tål blöjan så skulle jag absolut köpa denna nya babydry-pants.

Betyg ⭐️⭐️⭐️ av ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Är den någon som är sugen på att testa blöjan ? Så har jag två stycken test förpackningar kvar i storlekar nr 5 12-18kg och nr6 16+kg. Hör av er till mig så ska ni få vara med och tycka till och förbättra i projektet ni med. Det enda ni behöver göra är att fylla i en enkät. Plus så får ni en liten gåva med rabattkupong.

Likes

Comments