Telefonen jeg ikke ville ha..

Som i ett tidligere innlegg i går skulle jeg i dag fortelle dere hva min sønn dessverre har fått, etter at vi hadde vært hos legen i dag på samtale.
fredag ringte telefonen min, og på displayet lyste det opp legen jeg kjente da med engang at pulsen steg ytterligere fordi vi hadde levert noen prøver av Melwin tidligere denne uken og de skulle ringe meg om de slå ut!

Jeg tar den.. og med en svak og stresset stemme sier jeg hallo.. «Hei, det er Mette fra legekontoret som ringer, vi har nå fått svar på avføringsprøven du leverte her tidligere i uken av din sønn Melwin Noel»

«Ja, stemmer svarte jeg litt sånn skjelvent»

«Jeg ville bare informere deg om at den testen visste positivt, så han har ESBL viruset i tarmene og dette er svært smittsomt men dessverre ingen behandling»

«Okei svarte jeg» og kjente tårene presse på. Vi snakket litt og ble enige om en dato for samtale (som var i dag) Og når telefonsamtalen var over braste jeg ut i gråt..

Hvorfor hvorfor hvorfor, min sønn!?

Så han har dessverre den tarmbakterien som heter ESBL, og om han blir syk senere og trenger antibiotika så har den ingen effekt, men da får han noe annet som forhåpentligvis hjelper. I tillegg blir vi liggende på isolat om vi blir lagt inn på sykehus, siden de ikke skal spre denne smitten videre.. Og ja, det er helt i orden for unner ingen andre denne sykdommen.
Han merker heldigvis ikke noe til den, og er ingen plager. Men en så liten kropp, og at det blir noen ekstra tiltak fremover i basseng, barnehage og ellers det er trist
😞 Gutten min er sterk, og vet vi kommer oss igjennom dette her.. for det kunne faktisk være verre..

Så jeg har fått beskjed om å teste meg, samtidig som hans pappa og hans halv søsken.. Jeg er nok 99% sikker på at jeg har det..

  • 300 visninger

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229