SJETTE JANUAR - NY START - NYE MÅL

God morgen dere! Håper dere har hatt en fin natt!
I dag er det første hele uken i det nye året, det vil også si at det er den første hele uken for mini i barnehagen etter en lang ferie.
Barnehagen var bare åpent to dager forrige uke, så nå starter endelig hverdagen igjen✨
Det er en ny hverdag som starter for meg i dag også! Jeg er spent men samtidig litt skeptisk.
I dag starter jeg nemlig på lavkarbo. Har testet dette her før, og det var faktisk noe som fungerte for meg men sprakk etter åtte uker. Har funnet frem en bok som har ligget i en eske i en del år som bare omhandler lavkarbo og føler det da kan være enklere å fullføre å starte på en sånn kostholdsendring.

Det er ikke bare det med at jeg endrer kostholdet mitt denne uken som er endringen min men også at dansene starter opp igjen denne uken. Dette året blir det dans tirsdag kveld, dobbel dansetime torsdag kveld og lørdager. Og det beste som er med det der er at det er etter at Melwin Noel har lagt seg, så slipper jeg å ha dårlig samvittighet for at det går utover kvalitetstiden våres sammen!
Den på lørdag er mens han sover duppen sin, så det klinger også veldig bra!
Jeg skal nemlig starte opp med Jallabina, Bolly Active og Brulesque✨
Og for dere som bor i Østfold og har lyst å starte med dans dette året, hvorfor ikke slenge dere med? Sjekk ut: www.orient.no for mer informasjon.

I tillegg har jeg litt i tankene om å melde meg inn på et treningssenter å trene litt der de andre dagene det ikke er dans mens Melwin Noel er i barnehagen. Men det er veldig lett å ta litt for mye over hode med engang, så får ta det der litt som det kommer, men at det er en plan i 2020 det er det. Og om det skal bli gjennomført det har jeg trua på!

Hva er ditt nye du i 2020?


  • 72 visninger

Liker

Kommentarer

elevele
elevele,
Det trur jeg var 3 dansestiler jeg ikke har peil på hva er :O he he.. Men spennende å begynne opp igjen da 😃 Jeg skal på min første tur til treningssenteret i morgen på snart 1.5 måneder fordi jeg har vært syk- håper jeg overlever. Ha ha.. Har også 4 PT-timer jeg må bruke opp i januar for å ikke tape penger. Kjenner jeg er sliten allerede 😋 ha ha nouw.com/elevele
Mammatilmelwin
Mammatilmelwin,
Søk på YouTube så ser du😊 Åh, spennende' det klarer du! Masse lykle til! nouw.com/mammatilmelwin
theresebraathen
theresebraathen,
Så spennende at du skal starte med lavkarbo samt dans! 😁 Du må ha masse lykke til <3 nouw.com/theresebraathen
Mammatilmelwin
Mammatilmelwin,
Ja det blir bra! Takk <3 😃nouw.com/mammatilmelwin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229