REDSEL, GLEDE OG BLANDA FØLELSER I ETT

God kveld..
Dette har på mange måter vært en litt spesiell og rar dag for min del. For noen som har lest mitt tidligere innlegg har dere fått med dere at jeg skulle kontakte advokat for meklingstime. Jeg fikk egentlig time ganske så kjapt etter sist møte og allerede i dag var timen hos advokaten som var et plikt møte.
Etter dette møte i dag sitter jeg faktisk med blanda følelser.
Det er JEG som tok opp denne saken her igjen etter nesten et år.
Det er JEG som ville ha en endring i denne saken her.

Angrer jeg?

Nei, angrer ikke på at jeg møtte opp og tok denne timen. Jeg ønsker faktisk at min sønn skal kjenne sin pappa, kunne dele tid sammen med han og etterhvert sammen med sine to søsken.

Blanda følelser?
Ja, har faktisk en del blanda følelser etter denne dagen og hva vi kom i enighet med. Vi satt opp en samværsordning og skal følge den så å si til punkt og prikke til vi skal tilbake igjen for nytt møte i februar.

Redsel?
Nei, er ikke redd for noe av det her. Hatt en samværsordning før med barnefar men da var det en del uenigheter, bytting av dager og endring av klokkeslett så den ordningen ble avbrutt.
Kan vel ikke kalle det å være redd, men må si det skremmer meg eller skal bli uvant om et år eller mer om man brått har annen hver helg.. Det er sønnen min det er snakk om, ja hans også men siden jeg har hatt han alene hele tiden så gruer man seg alltid til den første dagen det eventuelt skjer. Men det får man ta med tiden, men i en slik situasjon som det er nå i det huset der på den andre siden så er det ikke godkjent og ikke aktuelt fra min side eller min andre advokat og sende han dit. Jeg har kontaktet tidligere advokat før denne advokaten her i dag.

Glede?
Ja. Glad dette møtet er over og at vi kom til en foreløpig enighet. Hva som vil skje videre i februar etter neste møte får man bare vente å se. Litt usikker om jeg skal bruke samme advokat, eller booke ny time hos den andre advokaten jeg har hatt kontakt med for noen uker siden.






  • 84 visninger

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229