NY SENG, SKLIE, BARNEROMMET, BORTSKJEMT?

God søndag dere. Må virkelig si at tiden flyr. Tiden flyr faktisk i fra meg om dagen etter at Melwin starter i barnehagen forrige uke igjen. Jeg skulle ha vist dere så masse å lagt ut flere innlegg men som sagt så har det ikke vært nok timer i døgnet til det den siste uken. Det er lov og håpe det blir bedre den uken som kommer.
Men hva med overskriften? Hva skjer? Er sønnen min virkelig så bortskjemt at han får alt det overnevnte?

Jeg får stadig høre at han er så bortskjemt og at han kommer til å slite når han blir større fordi han får det han peker på. Men sannheten er at han får faktisk ikke alt han peker på. Nå er han 2.5 år og det var faktisk på tide å kjøpe inn en junior seng. I tillegg så er det alltid litt morsomt med noe nytt og fint på rommet og da ble det også den populære sklia som nesten alle barneroms interiører på Instagram har. Ja den er dyr, men jeg syns det var verdt det.
Planen for i dag er å få montert opp sklia og sengen og få satt det inn på rommet. Så i løpet av uken skal sengen males og siste list skal komme på plass!
Noen spør meg også hvordan jeg har råd til alle de dyrene tingene som de store instagrammene har og slik og svaret er så enkelt at nå begynner faktisk jeg og bli en «stor» instagrammer også om man kan kalle det det. Jeg gikk fra litt under fem hundre følgere til nå nesten tolv hundre følgere på ca en måned. Jeg får en del sponsede ting og en del rabatter på forskjellige nettsider som har med barneklær, barne ting og interiør og gjøre så derfor har det blitt sånn her den siste tiden.


Gleder meg faktisk veldig til å vise dere resultatet av barnerommet i løpet av kommende uke!

  • 102 visninger

Liker

Kommentarer

elevele
elevele,
Ser ikke helt det at en unge som vokser som trenger ny seng er bortskjemt av den grunn- visse ting må man faktisk ha! 😊 En bortskjemt unge er en unge som ligger rett ut på gulvet i butikken og skriker fordi den ikke får sjokolade, men som ender opp med å få sjokolade uansett 😋 Eller 7-åringer som springer rundt med iPhone 10X, eller hvor lang i rekken iPhone nå har kommet... Det ser jeg på som å være bortskjemt 😋

Blir gøy å se den nye sengen og sklien 😃
nouw.com/elevele
Mammatilmelwin
Mammatilmelwin,
Jeg er enig at de trenger seng når de vokser men med det andre du skrev så er sønnen min sånn inni mellom i butikken. Ikke nødvendigvis med sjokolade men andre små ting inni mellom..😅 Men dermed sagt er det ikke at han får det.
nouw.com/mammatilmelwin
elevele
elevele,
He he.. Alle unger er vel slil i perioder, spesielt i den alderen- men det er o da forksjellen kommer inn, om de ¨får den sjikoladen (eller hva det nå måtte være) eller ikke 😋
nouw.com/elevele
Mammatilmelwin
Mammatilmelwin,
Ja det er sant 😊
nouw.com/mammatilmelwin
AnetteNesrin
AnetteNesrin,
Det er jo også forskjell hvilke kamper foreldrene velger å ta på ett offentlig sted som butikken da.. Selv om ungen får den sjokoladen, så er det ikke sikkert den er bortskjemt, men heller at mor eller far ikke øsnker at HELE butikken sitter å dømmer de som dårlige foreldre siden barnet trasser..?
nouw.com/anettenesrin
Mammatilmelwin
Mammatilmelwin,
Ja det kan det også være AnetteNesrin😊 Vi hadde en episode i sommer hvor kidden la seg ned på gulvet i Kiwi butikken fordi han ikke fikk lov å trille den store handlevognen selv (fordi han hadde da kommet borti masse) og når han da i tillegg står å skriker at han «klarer selv, ikke mamma hjelpe» nei da går det ikke😅 Da var det noen som stirret å tenkte sitt. Kanskje dems unge hadde fått lov, men ikke min.
nouw.com/mammatilmelwin
elevele
elevele,
Annete: Selvsagt. Min kommentat var kun bassert på hvordan ting ser ut i forhold til å sammenligne hva som gjør ungen bortskjemt, eller ikke.. At et barn får ny seng ser jeg ikke på som å gjøre ungen bortskjemt. Å hver gang gi etter for grining på butikken, f.eks, skaper bortskjemthet. Jeg dro ikke hele spekteret med å komme med ekspempler på kamper her og der 😉
nouw.com/elevele
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229