MIN SØNN BLE STUKKET I HALSEN

Jeg har opplevd mitt værste øyeblikk i dag sammen med sønnen min og to venninner! Vi koste oss på stranden, solen skinte og vi alle badet å koste oss skikkelig. Jeg skulle ta mitt siste bad sammen med de andre før siste soling og hjemreise å brant meg skikkelig på en brennmanet fra ankelen og litt oppover leggen. Det svidde og det brant skikkelig!

Når jeg hadde fått kommet meg opp surret håndkle rundt med saltvann og kjølt det ned og pulsen min hadde roet seg betraktelig så tuslet mini og ene venninna mi litt rundt på stranden før han skrek til å skrek «flua bet meg» !!! Jeg ble kjempe stresset å skjønte med engang at han hadde blitt stukket av veps. Han har aldri blitt stukket av veps før så visste ikke om han var allergisk eller om han tålte det. Det verste med denne hendelsen var at vepsen stakk han i halsen.
Han skrek og skrek... vi hev et håndkle i vannet og fikk lagt det på halsen hans, han roet seg fort med sutten og kanina!
Det skal jo komme en reaksjon etter ti femten minutter etter stikket og de minuttene var veldig stressende men samtidig klarte jeg sitte helt rolig med han på fanget og bare vente å vente. Heldigvis hadde han ingen reaksjon enn at han ble litt slapp, varm og hadde vondt.

  • 92 visninger

Liker

Kommentarer

vibeke
vibeke,
Huff, så skummelt! Å bli stukket i halsen er ikke bare bare, men godt det endte bra 👍🏻❤️nouw.com/vibeke
Mammatilmelwin
Mammatilmelwin,
Var heldigvis ikke inni halsen men utenpå, men uansett skummelt siden det var hans første stikk og man ikke vet om han er allergisk eller ikke.. 🤔😣nouw.com/mammatilmelwin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229