MENNESKEHAT, SJALUSI?

Hva er det egentlig med oss mennesker?
Hvorfor er enkelte av oss så sjalu? Menneske vonde?
Hvorfor kan vi ikke bare snakke fint om hverandre enn å trekke hverandre ned. Man vet aldri hva en annen bærer på sine skuldre og kanskje nettopp det du sier eller gjør forandrer dagen til den andre med et kjempe stygt utfall. Syns man alltid skal tenke på det før man sier noe. Man lever ikke alene i denne verden selvom det virker som om det for mange av oss. Jeg er ikke en stor blogger og kommer nok heller aldri til å bli det men i dette innlegget så tenkte jeg at jeg skulle nevne et fantastisk blogger som jeg syns skikkelig om og som jeg leser hver dag. Denne personen får masse kritikk om hvordan ho har valgt å leve livet sitt å i tillegg får ho så masse dritt slengt etter seg på kvinneforumet. Jeg vet ho er sterk, ho bryr seg absolutt ikke noe om de kommentarene som det lukter møkk av lang vei, men det er en stor vei å komme dit når man er en blogger. Det er ikke bare bare å legge de til sides med engang om man ikke er sterk. Det sitter i..
Jeg snakker da selvfølgelig om fantastiske: https://metteask.blogg.no 💛
En mer strukturert, fantastisk, sterk og flott dame skal man egentlig lete lenge etter!


For de som kanskje har lest bloggen hennes eller følger ho på snap vet jo at ho traff en mann nede i Tyrkia og etter en kort periode (ja under et år) så giftet de seg å begynte å planlegge barn.
Da spør jeg dere som er så menneske vonde om:
Hva så? La nå dama leve det livet ho vil leve. Ikke kritiser hennes valg, ikke baksnakk, ikke vær så vonde. Hva får dere egentlig ut av det. Ingen verdens ting enn å kanskje bli likt av en del folk som er i samme hat trangen som dere. Mette er en fantastisk person💛 Jeg kjenner ho ikke, men føler jeg har blitt veldig godt kjent med ho igjennom bloggen og snappen. Ho gir så masse av seg selv.

Nettmobbing, hva syns du om det?

  • 168 visninger

Liker

Kommentarer

Aimaander
Aimaander,
Jeg blir like forundra hver gang æ ser voksne mobber og setter stygge ord opp mot en annen eller hverandre. Tenker ofte det ikke er rart at mobbing og nett hest ikke stopper når foreldre og voksne går etter hverande me kvist og kvast av hva de anntar enn hvet. Mange er vel sjalue når det kommer til
hvor sterk Mette og hun lever sitt slik hun vil, ikke hvordan andre mener hun burde. 😊🌹
nouw.com/aimaander
Mammatilmelwin
Mammatilmelwin,
Det er nettopp det! Mette er fantastisk sterk!
nouw.com/mammatilmelwin
SuperheltMamma
SuperheltMamma,
Jeg er så enig med deg. Nettmobbing er noe dritt. dessverre blir det slått altfor svakt nedpå, og disse nettrollene får derfor fortsette sin ferd, inne i sine egne stuer, uten at sola skinner på dem, og de blir til stein. Som mangeåring blogger har jeg også selv vært utsatt for disse folka. Men, når vi ser hvordan fremtredende politikere og høytstående mennesker rundt i verden oppfører seg mot hverandre, og også ogg vanlig dødlige, så er det kanskje ikke så rart at noen blir sånn..
superheltmamma.no
Mammatilmelwin
Mammatilmelwin,
Flott skrevet! Nei enig, ikke rart verden er som den er!
nouw.com/mammatilmelwin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229