MASSE HAR SKJEDD SIDEN SIST!!

Vet dere hva? Nå er det nesten altfor lenge siden jeg har skrevet til dere igjen men sånn blir det kanskje når det er sommer og sol og andre ting som blir litt mer prioritert enn bloggen. Jeg skal prøve å få til et innlegg om dagen nå i løpet av sommeren som er igjen.
I går dro mammaen min oppover til Nord Norge og skal være vekk i to uker og jeg må si det faktisk er veldig uvant fordi jeg er vane med at ho brått kommer opp her eller tar med seg mini på en liten tur i løpet av dagen men sånn blir det ikke nå de neste to ukene. Jeg og mini skal storkose oss her hjemme i varmen for i helgen er det nemlig meldt over tredve grader og hvor fantastisk er ikke det!?

Men, siden sist har det skjedd en del nytt og det er det at vi har kjøpt oss båt, fått beiset terrassegulvet i en annen farge enn svart og lagt nytt gulv på gulvet til mini sitt rom. Senere i dag skal det handles inn lister til rommet også skal vi i løpet av neste uke få opp den nye hussengen hans og en sklie! Hvor kult blir ikke det!?
Ellers de siste dagene som har vært har vi vært utenpå kost oss i båten🚤 siden det har vært såpass bra vær og fisket har vi også og makrell ble det!

I går var også mini sin aller første båttur og han elsket det. Når vi sa det var over og at vi skulle kjøre i land og hjemover så ville han absolutt ikke det💙🚤

  • 70 visninger

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229