I MORGEN REISER JEG

God kveld dere fine!

I morgen reiser jeg å kjenner egentlig at jeg har litt blanda følelser ovenfor det. Skal reise innover til Oslo med elleve bussen og deretter sjekke rett inn på hotellet. Har planer om å slappe helt av, sove litt og ellers bare nyte alenetiden de timene jeg er alene der før bestevenninna mi kommer innover for å være sammen med meg noen timer før ho tar bussen hjemover til Fredrikstad igjen på kvelden. Det at ho kommer innover blir kjempe koselig, da vi skal kose oss med middag, slappe av på hotellet med vin og kjenner jeg ho rett skal ho nok låne badekaret mitt også, hehe! Jeg skal i såfall huske å få pakket med meg en badebombe eller to...

Når ho reiser så er jeg alene og det kjenner jeg på en måte skal bli veldig bra men samtidig så kjenner jeg at jeg fort kan bli rastløs og starte å kjede meg selvom det nesten er leggetid på den tiden for meg siden jeg blir så fort trøtt for tiden. Heldigvis er det en del å se på tv i morgen kveld så det er vel egentlig ganske så tvilsomt at jeg kommer til å kjede meg. Det er jo blant annet Norske talenter og senkveld.

Noen lurer sikkert på hva jeg skal i Oslo hele helgen og jeg kan si det sånn at i morgen så var det egentlig et kurs i morgen jeg skulle på men det ble avlyst og siden jeg ikke får igjen pengene fra hotellet da så må man bare reise innover i morgen. På lørdag skal jeg noe jeg har gledet meg til lenge lenge, ja det er snakk om helt siden jeg bestilte billettene i april måned, og jeg gleder meg til å dele med dere hva det er.

Noen som kan tenke seg hva jeg skal?

  • 58 visninger

Liker

Kommentarer

Life90
Life90,
Tror du kjenner bestevennina de veldig godt 🥰😇 blir koselig å være med deg i morgen.
nouw.com/life90
Mammatilmelwin
Mammatilmelwin,
Ja, hehe🥰😇 Blir koselig!
nouw.com/mammatilmelwin
theresebraathen
theresebraathen,
Åå så koselig! 😍 Kose deg masse på hotell, hvor skal du ligge hen? ☺️
nouw.com/theresebraathen
Mammatilmelwin
Mammatilmelwin,
Tusen takk 😍 Det kommer etterpå!
nouw.com/mammatilmelwin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229