HELGENS PLANER

Nå er vi halvveis i denne første hele uken av dette nye året og planene for helgen er lagt selvom alt kommer an på formen min. Jeg har som sagt ikke vært i form den siste uken og føler kroppen min henger på slep etter meg for tiden.
Men hvis formen blir en del bedre enn det den er nå for tiden så reiser vi til Skien en tur og er der hele helgen. Det er alltid godt å komme seg litt bort, og sjekke ut litt «nye» steder selvom vi har vært der en del ganger. Det som blir forskjellen nå er at vi skal titte litt mer der, sjekke ut shoppingsenteret og kanskje stikke innom noen fasiliteter som byen har å by på!

Det er en veldig fin by, men har ikke fått utforsket den enda så det blir spennende. Håper bare på at været er med oss og at det ikke blåser så fryktelig som det startet med her i går kveld.
I følge været er det opphold fredag og søndag mens det er meldt regn lørdag, så vi får se!
Har du vært i Skien før?
Anbefalinger som man må få med seg?

  • 48 visninger

Liker

Kommentarer

theresebraathen
theresebraathen,
Du må kose deg masse i Skien 😁 Jeg bodde i Skien for mange år siden, å kjente meg ikke igjen når jeg var der i fjor ☺️ kjempe fin by. Kirken er en plass du må gå til, for kirken i Skien er utrolig nydelig 😁nouw.com/theresebraathen
Mammatilmelwin
Mammatilmelwin,
Takk for tips! Skal få tatt meg en tur 😃nouw.com/mammatilmelwin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229