ER DET SANT?

Virkelig!? Er det sant at vi allerede er inne i en ny måned!? August!?
Denne sommeren har bare sust avgårde. Hvor ble sommeren tjue nitten av. Vi har i såfall hatt en veldig fin sommer og skapt en del nye minner på vår tur til blant annet Kristiansand og Bjørneparken🧡 Jeg skulle nok ønske at varmen var litt lenger enn bare fire fem dager men sånn er det. Vi ble nok ganske så bortskjemte etter mange måneder med varmt vær i fjord. Nå er det bare fem dager til mini skal starte i barnehagen og kjenner det skal bli bra og ikke minst for mini igjen å få kommet igang. Vi startet med tilvenning siden det er en splitter ny barnehagen men det går så fint.
Vi har ellers ikke sånne store planer frem til start av barnehagen enn å sortere og merke alt av klær, flasker, sko og diverse. Så dette blir en fin avslappende ting på søndag og gjøre!

Planen for helgen er egentlig bare å være hjemme å ordne litt her, rydde, dra på fyllinga og leke med mini🧡 Og i morgen skjer det noe veldig spennende for min del og gleder meg til å vise dere!!

  • 106 visninger

Liker

Kommentarer

elevele
elevele,
Ja, her bare flyr tiden i fra oss- august liksom! Allerede :O Jeg skjønner ikke hvor tiden flyr jeg altså- henger ikke med litt en gang 😋 ha ha
nouw.com/elevele
Mammatilmelwin
Mammatilmelwin,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229