ER DET GREIT?

Vi har ikke vært en uke i Mallorca enda og helt siden mandag når det var vår første hele dag her nede så er det en ting man egentlig har reagert litt på. Dette er et all inclusive hotell hvor man har tilgang på all mat å drikke de serverer her uansett om det er alkohol eller ikke! Ved bassenget kryr det av briter, svensker, dansker og norsker. Det er spesielt en barnefamilie jeg har lagt merke til disse dagene vi har lagt ved bassenget og det er vel sikkert en grunn for det. Far som er med der drikker øl på øl selvom barna er tilstede og er vel mer eller mindre beruset hver dag.
For min del syns jeg ikke noe om dette. Er det greit det er sånn? Det skal sies at mor ikke tar noe alkohol, men syns vel kanskje at begge parter skulle ha respektert det. Jeg syns det er ok at man kan ta seg ett glass eller to med vin eller en liten drink mens barna koser seg i bassenget, men ikke fler og fler, gang på gang!


Hva vet jeg, det kan hende britene ser på det som normalt men for meg og sikkert mange rundt meg er ikke dette spesielt normalt for vår kulturell og oppførsel ovenfor sine barn.
Hva mener du om dette?

  • 72 visninger

Liker

Kommentarer

vibeke
vibeke,
Helt enig med deg. Alkohol og barn går Ikke i hop. Ett glass vin eller én øl ja, men ikke så mye at man blir påvirket. Barn senser den minste forandring.
nouw.com/vibeke
Mammatilmelwin
Mammatilmelwin,
Helt enig! Barn merker mer enn man trur!
nouw.com/mammatilmelwin
susannem
susannem,
Du veit du kva? Eg har stått i den settingen sjølv der, og det er veldig ubehagelig med alkohol når man ser hva utfallene kan bli...
nouw.com/susannem
Mammatilmelwin
Mammatilmelwin,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229