DETTE HAR JEG IKKE FORTALT DERE!

God kveld til dere!
Jeg håper virkelig dere har hatt en finere dag enn meg. Min dag startet faktisk med noe jeg ikke har fortalt dere enda, men det har seg sånn at forrige uke var jeg på møte og intervju for en jobb og fikk beskjed samme dagen om at jeg er videre til del to og del to var i dag fra klokken ni til ca elleve.
På den arbeidsplassen skulle de ha inn ni av tretten som var der i dag og sjansen for å endelig få seg en fast stilling var egentlig ganske stor. Hadde møte først alle sammen, fikk en omvisning rundt og deretter skulle vi en og en inn til speed intervjue og det var vel der alt bare sa pang.
Jeg syns jeg klarte å svare bra på de fleste spørsmål som personen spurte meg om men når man brått får slengt en kulepenn over bordet og spørsmålet brått kommer med: Hva ville du sagt til meg om du skulle solgt meg denne kulepennen? da stoppet det helt opp for meg og jeg klarte faktisk ikke å svare noe særlig på det spørsmålet og det var nok det som ødela alt for jobben ble dessverre ikke min. Mersalg på den arbeidsplassen er veldig viktig og det forstår jeg!

Så jeg er faktisk ganske så skuffet over meg selv på det siste intervjuet men samtidig så møtte jeg opp, kom videre å gjorde mitt beste og det er det viktigste.

  • 88 visninger

Liker

Kommentarer

elevele
elevele,
Godt jobbet uansett da- vær stolt av det <3 Og neste gang er jobben din! <3
nouw.com/elevele
Mammatilmelwin
Mammatilmelwin,
Tusen takk ❤️❤️
nouw.com/mammatilmelwin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229