DET KOKER INNVENDIG

Jeg har egentlig sett frem til denne dagen her i litt over to uker nå, for i dag halv ett hadde jeg nemlig time hos familievernkontoret for samtale og barnefar var også bedt inn av meg. Jeg hadde mine tvil om at han kom til å dukke opp og var vel ganske så nærme 99.9% sikker på at han ikke kom til å dukke opp på det møtet som var for noen timer siden.. Jeg hadde rett! Han dukket ikke opp til avtalt time.

Han sendte meg en SMS om det i forveien i dag, men tenkte kanskje og håpet at det hadde løst seg så han fikk kommet men dessverre var det ingen å se på det møte. Kjente egentlig når jeg mottok den SMS at det kokte innvendig for han har vist om dette møte i snart tre uker og at han ikke har klart å ta seg noen timer fri i dag er bare tull. Han har nemlig ikke sett sønnen sin på snart 1 år, svarer meg ikke på SMS ang sønnen sin og spør heller aldri om å få se han. Mens det er jeg som er den store stygge ulven som blir beskyldt av hand familie om at det er jeg som er vanskelig og vrang. Jeg skjønner absolutt ikke hvordan han kan si noe sånn for jeg har det svart på hvitt at jeg spør og spør men at jeg ikke får noe respons tilbake.

Så nå blir det satt i gang mekling. Jeg skal ta en telefon i morgen og ringe å spørre on time og håpe de har tid og kapasitet til det før jul. Det eneste jeg vil er jo at sønnen min skal bli kjent med pappaen sin og at de kan knytte bånd som far og sønn. Hva problemet er eller hva det er for noe siden han har trekt seg helt unna aner jeg ikke, men håper på å få svar på det på en eventuelt mekling som jeg håper han dukker opp på.

  • 102 visninger

Liker

Kommentarer

Anne
Anne,
Trudde typen din var pappaen jeg...
Mammatilmelwin
Mammatilmelwin,
Nei, det er det ikke. Pappaen til M har ikke sett han siden desember i fjord.
nouw.com/mammatilmelwin
vibeke
vibeke,
Jeg kommer aldri forstå meg på slike menn. At de klarer å velge bort sitt eget barn er helt ubegripelig.
nouw.com/vibeke
Mammatilmelwin
Mammatilmelwin,
Jeg skjønner ikke det selv! Og spesielt ikke om man har barn fra før av og velger bort det ene...
nouw.com/mammatilmelwin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229