DET ER VANSKELIG - MEN DET MÅ GJØRES

Ting og tang som ikke er mine men som må ryddes opp i, hvorfor skal det være så vanskelig å ta tak i, kastes og sorteres i esker? Det er lekene til Melwin som må taes tak i nå. Skulle egentlig ha endevendt den lekekassa før julaften men sånn ble det ikke.
Syns faktisk det er veldig vanskelig å tømme den kassa, gå igjennom lekene hans og legge vekk det han ikke bruker, kaste det som er ødelagt eller gi bort. Nå har han så sinnsykt masse leker siden han fikk en del i julegaver, men det meste var «heldigvis» bare store ting! Når jeg gikk igjennom sist, det var før bursdagen hans så kvittet vi oss med en del, men det var fortsatt en del igjen. Sier ikke at sønnen min ikke skal ha noen leker, men han har leker som kan tilsvare at det skulle ha bodd to andre barn her i hus i tillegg til han.

Hvorfor skal det være så vanskelig å kvitte seg med tingene? Det kommer en liten tanke i hode om at men den er fin, den leker han sikkert med snart.. Jeg vet at jeg i såfall ikke skal gå igjennom lekene med han for det har vi gjort en gang og da skulle han ha alt!

  • 44 visninger

Liker

Kommentarer

mariasinverden
mariasinverden,
Haha, lett for!
Men det som er litt smart når ein skal kaste leker er å ta vare på dei ei stund inne på ein bod/eit kott - så dersom ungen spørr etter den leken så har du den liggande 😊 Det kan ein og gjere utan å kaste leker, men ta vekk leker som ikkje er så interessante, vente nokon måndar og så gje den tilbake - då er det mange leker som blir som ny! 😊
nouw.com/mariasinverden
Mammatilmelwin
Mammatilmelwin,
Ja det var lurt 😃😃nouw.com/mammatilmelwin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229