DET ER NOE BÅDE HER OG DER

Dere kjenner dere sikkert igjen. Dere med hus, oppussing, barn.. Det er ikke bare bare. Ikke misforstå meg. Jeg mener bare: Når man starter på et prosjekt i huset og man nærmer seg ferdig, så blir man liksom aldri ferdig fordi man da startet på noe nytt for det lille som for eksempel var igjen på kjøkkenet det kan man jo ta en annen dag!
Har dere det sånn også? Før sommeren så ble kjøkkenet her i huset totalt forandret. Det maltes, men ble aldri helt ferdig. Det var lister, siste malingsstrøk over vifta og male en murvegg som gjenstod/gjenstår men det tar man bare litt senere. Altså, alt det her bare fortsetter, hvorfor blir det sånn? Nå gjenstår det overnevnte på kjøkkenet, i stua er det små ting som en siste vegg som skal males og en liten murvegg. Gangen er det kun to dørkarmer som skal males. På rommet til Melwin mangler det en list, og sengen skal grunnes og males før jeg kan innrede det til et lunt å koselig soverom. Men i dag, i dag startet jeg faktisk med å rive teppet i trappa og pusse den eller få vekk limet!

Jeg legger ikke skylden på noen andre enn meg i det innlegget her, men hovedsaken var å få frem at hvorfor blir det alltid sånn? Jeg er sikker på at det ikke bare er jeg som har det sånn. Men når alt er ferdig da kan jeg senke skuldrene mine for da vet jeg at resultatene blir veldig veldig bra😊💪🏼

Gleder meg også til å vise dere før og etter bilder av gangen nede selvom dere sikkert er lei av å høre det nå også er det alltid et nytt prosjekt. Jeg vet jeg har lovet dere bilder av rommet til mini også, og det kommer men det må bare bli ferdig først..

  • 226 visninger

Liker

Kommentarer

elevele
elevele,
Langt i fra aleine ja- det kan man se tydleig på Sinnasnekkeren 😋 he he.. Det beste er jo å bare gjøre seg 100% ferig med et og et rom, men jeg veit selv hvor "vanskelig" det er når det bare er små kjedleige ting som gjenstår- da er det lett å begynne på noe nytt og tenke at man tar siste rest en annen dag, som brått kan bli tre år 😋 ha ha nouw.com/elevele
Mammatilmelwin
Mammatilmelwin,
Ja ikke sant😊 Men det er lett for å bli sånn..nouw.com/mammatilmelwin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229