Känslan av att va snällast känns bra 😊​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu ska vi få höra ! Äntligen har det blivit min tur , 2017 är bara så mitt år . Jag har blivit fast anställd - jag kommer få heltids lön , varje månad . Jag är bara så glad !

Fast anställning i Falköpings kommun , placering på det äldreboende jag är på nu - jag trivs .

Känner att jag är så värd detta - sedan Maj 2014 har jag kommit upp i alla dagar - jobbar extra , inte tackat nej . Tagit vikariat . Gråtit , slitit - jobbat räven av mig för att lyckas . För att komma till just denna dag . Inte längre behöver jag oroa mig för vad jag kommer få i lön , ovissheten varje månad om vi kommer klara oss ekonomiskt eller inte . Kommer jag få jobb i veckan . Inte kunna ge förskolan tider för kommande detta !

Åh , detta är så fantastiskt .

Så Grattis till mig 😀

Så idag blev jag utbjuden på Kinamat av Fina Andreas ♡ Och därefter utmanad för ännu ett Youtube klipp - länk kommer komma i nästa inlägg ;) 

Förövrigt är träning och mat igång ordentligt - Hejja Mig ! 


Likes

Comments

Förlåt för att mamma jobbar konstant . Förlåt för att du får gå mer på förskolan än hemma . Förlåt för att du får sova borta ibland även fast du ska va här . Förlåt ..

Ikväll är jag ledsen, deprimerad och känner mig som en hemsk mamma . Även fast jag inte ska .

Jag jobbar alltså 2 av 5 helger på 5 veckors schema . Det innebär att varannan månad drabbas mina helger med Wilda - även vissa kvällar . Och det suger så extremt . Inte nog med 10 timmar på dagis så ska barnvakt fixas helgerna som drabbas med henne . Antingen barnvakt här hemma eller så sover hon borta . Och fan var det smärtar inom mig . Jag mår dåligt över det , för det känns som om jag förlorar så mycket tid med henne .

Samtidigt som jag gläds av dem andra månaderna då jag är ledig på hennes veckor hos mig . Och vissa veckor jobbar jag bara 3 av 7 dagar . Dagtid och jag älskar dem veckorna !

Jag vill egentligen inte jobba heltid - eller jo . Om det hade varit 7-16 jobb hela veckor . Just för att alltid va ledig kvällar och Helger . Men nu gör jag inte det . Vill inte ha heltid - men jag måste . För att alltid kunna betala räkningarna , för att alltid ha mat på bordet . För att kunna hitta på något , för att kläder ska finnas . Ja - för att överleva ekonomiskt .

Förlåt min dotter , för att det är såhär .

Jag vet att du inte tar skada av det , jag vet att du har det roligt borta också . Men eftersom du inte är hemma på heltid är det mamma hjärtat som tar över .

Allt är ett jävla pussel ibland .

Jag vet att jag inte är den enda mamman som har det såhär . På ett sätt är det skönt att veta , men jag känner för er också .

Dela är därför tankarna att plugga till SSK väldigt stort . Jobba 7-16 och ändå va inom vården ...

Ikväll är Wilda och sover hos sin farmor men kommer hem i morgon efter jobbet . På fredag är vi lediga . Fantastiskt ! Sen kommer jobb helg igen då. . Med Wilda hemma - fast med barnvakt .......

Mamma älskar Dig ! 


Likes

Comments

Skrev ju i förrgår att jag hade börjat läsa "Kaninen som så gärna ville somna" för Wilda . Kan meddela att ikväll somnade hon , innan boken var slut 👍 Och inte heller med massa tjat att de var dags att sova nu ! Visst , att boken för mig inte är så rolig att ligga och läsa för nu kan jag den utantill - men eftersom jag märker att det funkar . Wilda somnar både skönare och djupare så är det så lätt värt det :)

För övrigt har jag jobbar idag . Imorse var det fan så sjukt kallt och ikväll snöar det . Jag avskyr inte vintern . Men jag vill väldigt gärna ha vår nu .

Jag vill ut och promenera utan att frysa ihjäl . SSaknar mina morgon promenader innan jobbet och jag saknar kvälls promenaderna för att avsluta dagen . Jag vill kunna ta med Wilda utan att höra hur kallt det är och bara sitta ivagn (hon fyller ändå 4) . Jag vill kunna börja springa på berget sådär - i min ensamhet och bara få va jag .

Men snart är våren här - eller snart försvinner förhoppningsvis snön så man får lite bar Mark och inte isgata lite varstans 👍 Gillar inte att tiden går fort - men det får den så gärna göra lite nu .

Jag har ju som mål detta år , att gå ned 10kg här nu innan sommaren (😂) så det är väl fan bara att ta och börja !!


Likes

Comments

​Sitter hemma efter en lugn kväll på jobbet . Wilda sover gott efter att haft mormor här ikväll och Andreas är i Gbg . Jag måste skaffa mig en hund , så galet ensamt det kan bli ibland . Haha .. Skönt att snart lägga sig & sova iaf ! 

Jag har så stora funderingar på att plugga vidare , bli sjuksköterska .. MEN , först gäller det att plugga upp vissa ämnen för att komma in på högskolan , därefter försöka komma in och för att sedan plugga 3 år . Samtidigt som jag måste jobba .. Läsa på distans får det ju isf bli . Dåligt ? Bra ? Är ju stora fördelar med att inte läsa på distans och känns som om man kan missa massa av att inte va där kontinueligt ? Hur mycket kan man dela upp läsningen och hur mycket måste jag ta ledigt ifrån jobbet ? 

Så många tankar om detta . Är även väldigt rädd att orken kommer ta slut om jag ska behöva jobba heltid plus läsa på heltid fast på distans . Samtidigt som jag ska få ihop familjelivet. Kommer jag även klara utbildningen ? Jag har inte svårt för att läsa - men jag har höga krav på mig själv och blir lätt frustrerad . Är det samtidigt mycket runt omkring kan jag få svårt med koncentrationen . Vill ju klara detta och bli SSK isf.  

Självklart kommer jag kolla upp allting , hur mycket jag kan dela upp min läsning och liknande . 

Men åh , så sugen på att läsa . Jag är så intresserad av SSK - arbetet och idag har jag fått höra att det yrket skulle passa mig bra . 

Men som sagt , ärligt talat livrädd om jag inte kommer va duktig nog , inte klara av det . 

Haha , ja här är verkligen självförtroendet på topp 🙈 

Nä , nu får det bli sängen - ladda för arbetspasset i morgon . Wilda ska till förskolan som hon längtar efter också :) 

Godnatt på er ! 

Likes

Comments

Wilda har aldrig haft problem att somna . Släcka lampan så har hon somnat - nästan jämt. Det sista har de vart svårt och velat somna till sång , så jag har fått sjunga . Men denna mamma känner inte för att sjunga samma sång 15 gånger på raken varje kväll för att hon ska somna .

Hittade denna bok hos tjejkompisen Tänkte att det kanske är värt ett försök ? Så lånade denna . Yes , denna kommer ju funka - som är så omtalad ... Fick läsa den 2 gånger . Wilda somna inte , slog igen boken - Wilda Stenslockna 😅 Men .. Det är nog värt att läsa den i morgon igen , då hon faktiskt gilla den . Och ikväll var de väl kanske bara för de var en ny bok och spännande . Men visst , helt klart att hon blev trött av den .

Har läst så mycket om denna bok och många mammor som har sina barn som faktiskt somnat av den 👍 Och enligt boken ska hon sova bättre för varje kväll / natt som går . Så kommer ge denna en vecka nu så får vi se :)

Likes

Comments

Gick med på en utmaning & straff till förloraren - men jag blev totalt prankad ! 

​Checka in , glöm ej att trycka tummen upp för mer klipp - prenumerera för att inte missa nästa 😚 

Likes

Comments

Hej på er !

Jag är tillbaka . Inte glömt av att blogga - har bara inte haft ro till att skriva . Har hänt mycket dem sista veckorna , dessutom jobbar jag ju heltid ännu .. MEN - nytt år är här och jag känner hur detta kommer bli mitt år .

Nu den 19:e januari kommer jag äntligen slippa va timvikarie i vården - jag blir fast anställd i kommunen och min placering kommer vara på det äldreboendet jag vikarierar på just nu . Anställning på heltid och ingen är gladare än jag . I år - för första gången på 5 år kommer JAG ha semester (!!!!) Det är fantastiskt .. Äntligen .

Dessutom flyter allt på med Wilda - hon är i sitt största trots just nu mer än nånsin och jag behöver ibland köpa mig mera tålamod MEN - det tillhör har jag hört .

Annars har även kärleken flyttat in i mitt liv . Träffat den mest fantastiska killen med det där lilla extra . Som finns där - för mig . Som älskar mig för den JAG är . Jag skrattar mer än någonsin och är förbannat lycklig .

Att få höra hur fin man är när man ser ut som 7 svåra år , eller bara få den där pussen i pannan bara för att . Han är underbar . Dessutom är han accepterad av Wilda och dem är så fina ihop . Han har väl hand om henne och det får mammahjärtat att svämma över - totalt .

Jag är så kär i den killen så ibland vill jag bara explodera .

Han får mig att släppa alla mina hämningar .

Det kallar jag kärlek ❤

2017 , nytt år - Mitt år!


Likes

Comments

Ja , att impuls köp idag blev det .
Pga ryggproblem och dåliga madrasser i sängen har jag äntligen fått tummen ur och på 2 minuter hade ja klickat hem en snygg grå kontinental säng 👌😅

Med 63% rabatt även så kommer sängen någon gång nu i december .

Bara älskar mig själv och mina impuls grejer i livet 🙈

Woohooo .

Ännu god jul till mig själv

Likes

Comments

06 blev jag hämtat i morse och bilen gick ner till Ullared - Gekås ! Va skönt de var. Att bara få sitta hela vägen med utan att köra själv - för en gång skull ;) 

mycket folk .
mycket saker .

De var tjockt med folk . Över hela Gekås ! Kö ute som inne ! Kan säga att de var så mycket folk , att ens "strosa" omkring som man brukar - fanns det inte ens en tanke på ! Beta av julklapps listan sedan se fram emot timmarna i kön - som dock bara tog ca 30-40 min . Som tur var !

Men , 5 timmar tog de . Inga onödiga köp
En nöjd mamma , en mycket glad dotter - syster dotter - kusiner - bonus kusin och ja you name it - kommer förhoppningsvis bli glada på jul 👍

Det är bara nu några små fix som ska lösas i veckorna här. Men faktiskt skönt för en gång skull att faktiskt nästan ha alla julklappar klara - innan december månad har börjat . Det gillar jag 👌

Imorgon är det första advent , Wilda är inte riktigt hundra frisk ännu så får se om det blir lek utanför stan eller inte . Men annars är det ljusshow också här i Fkp imorgon . En kille som pyntat upp vårat torg . Kanske är värt & ta sig en titt ?

Annars står de att baka pepparkakor , göra pepparkakshus och baka lussekatter på schemat ;)

- Kan nog bli en bra första advent tillsammans med Wildis ❤

Ha en fortsatt bra lördag alla . Vi ska köra sista lördagsmyset här nu innan vi båda kommer slockna på soffan :)

Likes

Comments