Snart fyller min lilla älskling 1 år! 🎈🎊🎁🎉
Tänk att tiden har gått så himla fort.
Det känns som att det bara var ett par månader sedan du föddes.
Det har varit ett händelserikt år iallafall.  Du föddes mitt i flyttkaoset från lägenheten till vårt nya hus.

Nu när den stora ettårsdagen närmar sig så har grisen en hel del på önskelistan 😊
Det mesta från Ikea som har massa bra leksaker till mycket bra priser 🙌👍

Även dom här magnetiska klossarna från Coolstuff står på önskelistan ☺

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ja hösten är här och så även dom mörka tiderna.
Det är kolsvart på kvällarna och morgnarna. Förut hade jag inget emot mörkret utan kunde vara ute ensam utan bekymmer men så är inte fallet längre. Nu avskyr jag mörkret, annars tycker jag att hösten är härlig förutsatt att det inte regnar hela tiden.  Humöret är inte heller på topp nu, det är alldeles för mycket som snurrar runt i skallen... *dagisplatsjobbhundarnaskolantjockisfulaäckligajag*
Folk åker utomlands och bara njuter av värmen och äventyr, en annan har varken råd eller tid att ens tänka tanken på en semestervecka och ladda batterierna.
Vila får man göra i graven eller vad är det man säger?

I ett lite desperat försök att få upp humöret lite mitt i allt så har jag börjat planera att måla om i sovrummet, men än sålänge har det inte blivit mer än just en tanke på hur jag vill att det ska se ut. Det svåraste är nog att komma igång men jag tänkte åka förbi färgaffären imorgon och se om jag kan få lite tips och kanske även fixa åtminstone materialet så det finns hemma.
Det återstår att se om det blir av dock, ska försöka iallafall.

Likes

Comments

Då börjar den tredje arbetsveckan av fyra. Fyra nätter som ska tillbringas på jobbet. Hoppas att det är lika lugnt som det har varit hittills. Fast det är på gott och ont, skönt att det är lugnt men man blir galet trött och klockan går så segt. Får försöka baka något som tar tid så man håller sig igång.
Sen är det bara en vecka kvar med fyra nätter sen åter till mammaledigheten igen.

Måste börja planera lite mer inför lillemans dop också den 2 augusti.
Fixa dekorationer och sånt som ska finnas.
Sen på torsdagen veckan efter där åker jag och Therese till Gotland med barnen. Det är medeltidsveckan så det lär ju vara mycket folk. Hoppas att det är fint väder också.
Gotlandstripen blir lillemans och min semester i år.

Likes

Comments

Det var länge sen jag skrev något här nu, har väl varken haft orken eller lusten antar jag. Men det har väl inte hänt så himla mycket utan dagarna flyter på som vanligt. Jag har dock jobbat natt Sen två veckor tillbaka och har två veckor kvar. Det fungerar ganska bra att jobba natt, fast jag har väldigt svårt att sova på dagarna dock men det går ändå. Nu är det bara 8 nätter kvar sen är det mammaledigt igen.


Likes

Comments

Alldeles snurrig i huvudet för tillfället, dagarna bara flyger förbi utan att jag märker det, jag har som hamnat i en egen bubbla, men nu är det bara en vecka kvar sen ska jag jobba en månad. Jag har min intronatt på onsdag nästa vecka sen jobbar jag 4 nätter på rad veckan efter midsommar.
Insåg igår också att vi inte har några planer för midsommarafton, det har liksom bara försvunnit ur mitt huvud fram till igår. Så jag vet inte alls vad vi ska göra på midsommar.Likes

Comments

Idag är det tre år sen jag träffade mitt livs kärlek 😍
och nu tre år senare har jag ännu en kärlek i mitt liv, vår finaste lilla skrotunge 💕

Likes

Comments

Igår var det första gången jag kunde fira mors dag och det gjorde jag tillsammans med min älskade lilla plutt medan älsklingen jobbade. Eftersom det var trålväder hela dagen i stort sett så höll vi oss inne mestadels. Vi var och tittade hur det gick för pluttens pappa en stund. När vi kom hem därifrån möttes vi av en haltande Tyson, sträckning trodde jag först men i morse var hasleden alldeles svullen och varm så det var bara åka till veterinären. Inga frakturer hittades som tur var men troligtvis är det något ligament som är skadat. Så ni ska han gå på smärtstillande i 10 dagar och är han inte bättre och stödjer på benet inom 3 dagar blir vi vidareskickade till ortopedspecialist.
Tur att han är försäkrad dock! Det är inte billigt att gå till veterinären direkt.


Likes

Comments

Kan inte den här dagen bara ta slut! Skitdag! Man ska inte planera någonting överhuvudtaget, sista gången jag gör det iallafall. Inga mer planer, inget man kan bli besviken över.
Det enda positiva med den här dagen var att träffa Nora och lilla Tristan. Så liten och pluttig, man kommer knappt ihåg att Vincent varit så liten trots att det bara är 5 månader sen han var så liten.
Får träffa dom mer imorgon, ta en promenad med pojkarna.


Likes

Comments

Idag är humöret verkligen i botten och motivationen till att göra någonting är lika med noll.
Så idag blev det ingen powerwalk med hundarna, snarare en slowwalk och en kort sådan.
I övrigt idag har jag inte gjort många knop, handlat och varit förbi Therese ett litet tag o träffat Anna och Erika och deras bebisar.
Likes

Comments

Drällvecka, ja det har inte varit någonting inplanerat den här veckan så vi har gjort lite det vi känt för.
Igår så var vi iallafall ute i Riala och spårade med hundarna. Idag var vi också ut dit en sväng och tog en långpromenad men annars har vi inte gjort så mycket.
Jag har lite smått börjat planera lillemans dop, men tycker det är så svårt att veta vilken prälle man ska boka. Vill ju inte ha nån torr gammal tråkmåns direkt, men det löser sig nog.
För övrigt så är det nog tänder på gång hos lilleman snart. Grinig och tuggar på ALLT!

Likes

Comments