Header

Vardag

Alltså dessa telefonköer till allt!!! Jag ringde till handels och fick vänta i 45 minuter innan det blev min tur! Och sedan prata med någon som jag verkligen knappt förstod då han pratade så långsamt ( skulle nog vara pedagogisk och tydlig) men jag var redan uppretad.

Hur svårt ska det vara att ha en mejl? Nä 45 min i telefonkö för att prata med någon i 3 minuter. För något som hade tagit högst 5 min totalt om man kunde mejlat, eller helt enkelt haft en avsluta ditt medlemskap knapp! Jisses, nu var äntligen det gjort, och två blanketter som man måste fylla i är på väg hem.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Listor
  • Att jag gått och lagt mig alldeles för sent när jag ska jobba dagen efter.
  • När jag höjt rösten till barnen, och sedan när dem sover gråtit för att man ångrar det.
  • Att jag inte sa ifrån när någon var elak eller sa något dumt.
  • att jag inte stod upp för mig själv.

Listan kan göras lång, men efter idag så kan jag säga att jag lärt mig att säga ifrån. När någon är spydig på jobbet och lägger någon dum kommentar, ja då biter jag faktiskt ifrån. Jag ska inte ta skit, inte för att jag är kvinna eller av någon annan anledning.

Vi kan lära oss så mycket av varandra, tänk om alla som ex. nät hatar själva kunde inse vilka idioter dem är. Ja idioter, för jag tycker att om man sitter bakom en skärm och skriver massa elaka kommentarer till folk man inte känner, så är man klassad idiot!

Likes

Comments

Ibland mår jag inte så bra

Att jag ens skriver om detta är för att jag är så trött på att skämmas! Jag vill bättra mig och för att göra det måste jag själv se att jag har problem. Jag har alltid varit nöjd med mig själv, men sista 6 månaderna har min kropp gett upp. Jag får inte på mig mina kläder allt är trångt och sitter som korvskinn på mig.! Och jag inser nu att om jag ska ORKA ta mig tillbaka till mitt energi fulla jag igen så kommer jag behöva pepp och stöd.

Har listat några av sakerna jag gör och känner nedan:

* Jag äter mer än jag planerat att göra
* Jag tycker inte om att se mig i spegeln, oftast!
* Jag tänker ofta på vad jag skall äta och inte äta
* Jag äter kakor/sötsaker överallt. I bilen, på väg till sängen mm
* Jag dricker stora mängder cola!

* Jag ser fram emot att träffa folk över middagar - för maten/godiset skull
* Jag kan gråta över hur jag ser ut
* Jag har problem med mina tänder
* Jag är ständigt hungrig!
*Jag känner mig alltid trött och energilös

*Jag känner mig misslyckad för att jag inte har viljestyrka att låta bli godiset
* Jag känner hopplöshet inför min viktsituation
*Min närmsta krets påpekar att jag ibland tar mycket mat, men jag blir arg och skiter i dem även om de menar väl.
* Jag är lättretlig

Likes

Comments

Nästa v , den 3 mars är det bröllopsmässa i Ullared och jag har skaffat biljetter till mig och min vän Sofia ♥️ ska bli så mysigt att gå och kika lite. Få ännu mer idéer och kanske skapa några kontakter.

Och håll nu i hästarna, vet ni!!!! Jag tror att detta kan vara dagen jag testar min första brudklänning på ❤ Borde kanske vänta tills min kropp är helt i trim som jag vill. Men näää jag tror jag kan hitta en klänning jag kan känna mig vacker i ändå!!!!

Och när vi ändå är där ska vi såklart in på gekås 👌🏼så börjat skriva en lista på saker! Bland annat till Theas rum och hennes kommande födelsedag den 4 april ♥️

Ska någon av er gå?? Verkar bli ett supermysigt event med härlig atmosfär, sedan att de ligger jämte shoppingparadiset gekås kan ju inte bli bättre :)

Likes

Comments

Vilken dag!! Hunnit blivit färdiga med väggarna i theas rim. Så slipa sen klara för tapet och färg ♥️

Imorgon blir det nytt tak , sedan får vi se om vi hittar något golv nu då! Blev ju inte de vi ville ha!

Jisses vad vi har kämpat ♥️men vilket team vi är! Snart har vår älskade dotter äntligen sitt rum!
Innan 7 års dagen dessutom🎀👍🏻

Likes

Comments

Ibland mår jag inte så bra

vet ärligt inte hur jag ska börja detta inlägg, men måste få ur mig detta! Är så sjukt besviken på mig själv. Fast att jag inte har kunnat ändra slutresultatet även om jag velat. Var ju med i allt om bröllops omslagstävling, låg topp 6 dagen innan den skulle avslutas, och idag ser jag att det är avslutat och jag ligger inte ens topp 10!

Blev så förbannat besviken, Hade verkligen hoppats på att få uppleva detta. Ja och sedan var det en butik i Ljungby där jag varit med vänner några gånger (en bröllopsbutik) som sökte ett ansikte utåt. Där var jag nu tydligen inte heller en kandidat. Ännu mer besviken och jag bröt ihop!!

Varför ska jag ha sådan otur??

Detta var saker jag verkligen ville göra och hade lagt ner hjärta och själ i att göra! och tydligen platsar jag inte någonstans. Känner mig idag otillräcklig och riktigt ful!!! Det går säkert över om några dagar. Men då jag nu kämpar med min vikt så blir detta ännu mer påtagligt och jag bryter ihop!

foto av jullabillingphotography

Likes

Comments

Barnens rum

Ber så hemsk mycket om ursäkt för min frånvaro här, men jobbat så mycket, och har helt enkelt låtit familjen och vardagen komma före. Men nu hade jag lite tid över, och tänkte skriva lite kring Theas rum som ska stå färdigt till hennes 7 årsdag,

Jag vill ge henne ett skrivbord i present, så hon kan sitta där med sina läxor och kunna rita mm. Men vet inte riktigt vilket eller hur det ska vara. Hon kommer ha ett väldigt stort rum, så det borde ju få plats. Men jag har i vilket fall som kollat på ett inne på jollyroom, men sedan såg jag en hylla på IKEA som kanske skulle kunna passa som skrivbord. Man kan montera de på väggen. Får se om jag köper de och testar.

Likes

Comments

Beauty, Skönhet

Hjälp mig ta en finalplats!!  Top20 nu!

Det är hundratals tävlande som är med och gör upp om att pryda ett omslag till allt om bröllop! Jag vill därför be er, mina läsare och vänner att ta er en minut och och rösta fram mig till final ❤ Skulle betyda så mycket!

Jag skulle verkligen vara så tacksam, och att få testa att bli stylad från topp till tå med en vacker brudklänning. Det skulle peppa mig till tusen fram tills augusti 2019.

För att rösta på mig klicka HÄR 💝

Tävling och röstning pågår fram till och med den 15:e februari. Finalveckan går av stapeln den 16:e feb och då kommer ni kunna rösta på de 10 omslagsbrudar som fått flest röster i första röstomgången. Så snälla RÖSTA på min bild HÄR och hjälp mig komma till final 😍

Fotona ovan tagna av fantastiskaJulia Billing .

Likes

Comments

Ibland mår jag inte så bra

Måndags ångesten har krupit på, kanske inte som för alla andra.... Då jag verkligen får ångest, tänker på min dotter som inte gillar mina eftermiddagsveckor. Vi ses bara ca 1 timme på morgonen varje dag, och det tär på mig. Att se i hennes ögon att hon blir ledsen och inte vill släppa mig. Och när hon säger snälla mamma måste du jobba, jag vill ha dig hemma hos mig!

Varpå jag får svara ja mamma måste jobba, men vi ses ju imorgon en sväng på morgonen. Jag vill verkligen inte att hon ska känna såhär. Men tyvärr jobbar jag ju skift, och den det tar mest på är Thea. ❤

Jag hade mer än gärna tagit ut mammadagar, men när hon går i skolan blir det ju så krångligt. Vet inte hur det fungerar riktigt, och då jag inte är fast anställd vågar jag fakriskt inte ta mammadagar ex på lov. Men jag vet att jag bara har 1 år på mig innan många dagar bara kommer försvinna iom hennes 8 årsdag.

Jag kommer alltid kämpa för att ge er det bästa!!

Ibland undrar jag hur vissa barnfamiljer får ihop det, jag är av den sorten att jag tänker på att barnen växer så snabbt. Och jag vill inte missa något, jag vill inte påverka dem negativt genom att dem mår dåligt av olika orsaker. Så som Thea gör av mina kvällsveckor. Tack vare detta, så mår jag ju med dåligt, det blir som ett ekorrhjul som bara snurrar!

Nä dags att ta tag i problemen och försöka lösa det på bästa sätt.

Likes

Comments

Högtider

Thea och jag går igenom tänkbara teman till 7års kalaset i april.

Detta tema har vi pratat om till och från länge, men ibland ändrar hon sig till något tuffare, Men vi kör igenom olika ideer nu, så vi hinner pyssla lite under februari och mars. Ni kan hitta detta jag visat ovan och mycket mer i mina sparade pins på pinterest. HÄR kommer ni dit.

Likes

Comments