Sötaste söta! 1 dag gamla kattungar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har fått äran att ta del av en fin goodiebag från Only for Heroes, ett företag som bl.a. utvecklar pedagogiska hjälpmedel.
Bl.a så tillverkar de Tangle Jr, ett hjälpmedel för dem som kan vara i behov av något att pyssla med vid exempelvis genomgångar i skolan. Rekommenderas varmt! Min dotter älskar den! Hon har inga koncentrations- eller inlärningssvårigheter men hon gillar den lika mycket för det. Och jag kan bara instämma, den är otroligt skön att greja med i handen.
Annars finns den mer traditionella stressbollen också.

En annan av företagets produkter jag är intresserad av är deras Tuggisar för barn som biter på saker. Vore roligt att testa detta i mitt jobb som lågstadielärare.

Likes

Comments

Så glad över att få ta del av en goodie-bag från Tallink Silja. #tallinksilja #tallinksiljasverige
En ryggsäck som dottern genast blev förtjust i, och det absolut bästa: en fri kryssning med Tallink Silja i deluxe-hytt.
Min dotter blev eld och lågor när hon såg det för en av hennes stora drömmar är att få åka på en sån stor båt.
Jag själv vet av erfarenhet att Tallink siljas båtar har det där lilla extra och det ska verkligen bli en ny och spännande upplevelse att testa det tillsammans med barn.
Tusen tack så länge Tallink Silja.

Likes

Comments

I helgen besökte vi barnmässan i Karlstad och fick ta del av en välfylld Goodie-bag från Herobility #herobility
Vi fick hem en vattenflaska, en drickmugg och en nappflaska. Och dessa produkter har så många smarta funktioner att jag skulle vilja kalla dem hjältar i vardagen.
Önskar att jag haft dessa när min nu 9-åriga dotter var mindre.
Hur som helst, den läckra vattenflaskan har redan gjort succé. Och de två andra produkterna provas ivrigt till gosedjuren just nu. Vad gör man inte när man inte har någon bebis att prova dem på.
Drickmuggen och nappflaskan har tillbehör som går att kombinera med varandra. Vad sägs om extra behållare att förvara välling eller snacks i? Lock som tar bort klumpar i vällingen? Sugnapp med form som kan avhjälpa kolik? Greppvänliga avtagbara handtag?
Vi ger dessa produkter högsta betyg och ett extra plus i kanten för fin design.

Likes

Comments

...till en av årets höjdpunkter: Barnmässan. Eller ja, 1 dag bara i och för sig eftersom de öppnar imorgon men för vår del blir det 3. Imorrn väntar jobb och skola och förberedelse inför loppis. På lördag blir det loppis på Kolsnäs för hela slanten. Hoppas på mycket folk.
Här går vi just nu i spänd förväntan för jag fick reda på att mamma har skickat in till en tävling om att vinna backstage-möte med Panetoz på söndag på Barnmässan. Tävlingen avslutades igår men jag har inte sett att några vinnare presenterats. Så än är inte hoppet ute. Tänk vilken oerhörd lycka det skulle vara för vår blyga Tindra att få uppleva det, tillsammans med bästisen som ska följa med oss på mässan. Vi fortsätter hålla tummarna ett tag till ✊

Likes

Comments

Nu har dottern börjat räkna ner dagarna till barnmässan också. Hon ser med spänning fram emot den och framför allt att få träffa idolerna i Panetoz. Kommer bli ett toppenavslut på nästa helg!

Likes

Comments

Idag har vi vinkat hejdå till lekstugan som följde med när vi köpte huset för 10 år sedan. Nu hade den sett sina bästa dagar som lekstuga och fick åka på nya äventyr. Nu ska den tjäna som hönshus framöver istället.

Likes

Comments

Hej hopp vårförkylningen. Ute skiner solen och här ligger jag under filten och snörvlar. Ikväll blir det en tur till Karlstad för att se om mamma kan få hem en kattkompis till sin lille Mille.

Likes

Comments

Nu får vi se vad denna blogg har att ge. Följ mig gärna på mitt äventyr ut i bloggandets värld. Jag lovar inte att jag blir en flitig bloggare men jag ska i alla fall testa detta.

Likes

Comments

I år går pengarna från Barnmässan till Barncancerfonden västra. Ytterligare en anledning alltså till att besöka mässan. Tillsammans hjälps vi åt!

Likes

Comments