Veckans lista

Veckans mysigaste: Har gjort mycket mysigt denna veckan. Speciellt är jag fick ha F hemma & att det har blivit många utflykter denna veckan. Så roligt!

Veckans bästa: Vädret! Har varit sol nästan hela veckan. Har fyllts på med så mycket positiv energi denna veckan, har en energi som jag inte har haft på såå länge.

Veckans sämsta: Måste nog vara mycket missförstånd, har känt mig ledsen och deppig över detta.. inte tillräcklig osv..

Veckans tacksamhet: Det är ni! Alla fina personer som har kommit in och lagt fina kommentarer. Är så tacksam över er, all min kärlek till er!! 🤍

Veckans ätit: Men gud vad svårt? Har faktiskt ingen jätte speciell mat rätt som har varit mer god denna veckan. Har ju inte heller bakat? Men får isåfall bli påskmaten och den goda påsktårtan som svärmor gör.

Veckans träning: Har faktiskt hemma tränat en hel del denna veckan. Har hittat jätte smarta tips från Instagram. Är det något ni hade velat att jag ska dela med mig om?

Veckans tips: Har ni testat den nya Nocco? Limón del sol summer limited edition. Har väldigt få smaker från Nocco som jag verkligen tycker om, men denna va så himla god. Kommer bli en riktig sommar dryck! Rekommenderas varmt.

Bild från Google

For my international readers. There is a google translator to the left, at the top of the menu.

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
Så bra med alla som tipsar om hemmaträning i dessa tider! 🌟 <3
nouw.com/hilmak
Mammatillthea
Mammatillthea,
Får göra ett inlägg på det 🤩 <3
nouw.com/mammatillthea
MariasVardag
MariasVardag,
Kul med dessa listor 👌🏼💛
nouw.com/mariasvardag
Mammatillthea
Mammatillthea,
Ja verkligen! Håller med dig 🤩🤍
nouw.com/mammatillthea
dks
dks,
Så bra innlegg <3
nouw.com/dks
Mammatillthea
Mammatillthea,