Våran torsdag

Hej alla fina, har ni haft en bra torsdag? Jag har haft sådan otrolig energi idag! Det har varit super varmt ute idag så pass att det har varit föör varmt för en tunnare dunjacka.

Jag och mini har idag hunnit ta en promenad till rusta och köpte ett brickbord som jag först tänkte ha som sängbord men nu när jag kom hem och testade den insåg jag att jag kommer använda den som dekoration i hemmet istället haha! Sedan har vi myst / städat balkongen, även varit i affären, hämtat ut paket och sedan bakat pannkakor. Har försökt att göra allt möjligt till Thea för att hon ska få i sig mat, hon är super pigg men hon äter typ inget? Hon är ett barn som är väldigt glad i maten och brukar äta jätte bra på dagis och hemma men nu dom här 2 dagarna så har hon knappt velat äta, hoppas det vänder snart!

Nu ska jag lägga mig och sova, nu på kvällen har vi varit och storhandlat och även köpt med ett par täckbyxor som Thea ska ha på dagis nu tillsammans med fleece när vi har lagt undan overallen. Jacka till de ska vi köpa imorgon då vi ska åka och göra lite ärenden i Skövde när jag har slutat praktiken. Så nu blir det sängen för min del, klockan ringer 06:00 imorgon och då är det dags för praktik igen.

For my international readers. There is a google translator to the left, at the top of the menu.

Gillar

Kommentarer