Vägen till nyttig hälsa

Hej fina ni, glad fredag. Skiner solen hos er också? Jag har precis gjort mig mat och ska sätta mig och kolla på vår tid är nu. F och thea åkte iväg för en stund sedan till hans föräldrar så jag ska passa på att fixa lite här hemma menas jag är själv. Om en stund så ska jag också iväg med min mamma, ska in på en inrednings butik jag aldrig har varit inne på, så kul!

Har det senaste börjat fundera över min kost, vill samtidigt inte pressa mig själv för hårt men märker att min energi det senaste har varit väldigt låg. Tror att mycket utav det faktiskt beror på vad jag stoppar i mig, har varit otroligt slarvig det senaste. Skämskudde på den. Har ni tips på goda maträtter? Kommentera super gärna det.

For my international readers. There is a google translator to the left, at the top of the menu.

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
Hoppas det var en mysig inredningsbutik! 😍 Kosten påverkar väldigt mycket! för att få det hållbart brukar jag tänka 80/20 (äta 80% hälsosamt och 20% vad jag vill). Tror du gör helt rätt i att inte vara för strikt samtidigt som du ändå vill förändra. Lycka till! 🥰 kram!
nouw.com/hilmak
Mammatillthea
Mammatillthea,
Åh vilket smart tankesätt med 80/20 😍 precis tänkte jag skulle jobba långsamt men säkert till lite mer hälsosamt liv 🥰 stor kram!
nouw.com/mammatillthea
celinelundqvists
celinelundqvists,
Mammatillthea
Mammatillthea,