Tisdag och mer energi

Hej alla fina, tisdag idag och solen skiner ute för fullt. Jag sitter just nu och äter lite middag tillsammans med thea som fick stanna hemma med mig idag. Tanken är att hon ska till förskolan imorgon och förhoppningsvis går det bättre än förra veckan. Peppar peppar!

Dagens planer för idag är att ta en promenad med Emma efter maten i det sköna vädret, hösten är ju en utav mina favorit års tider. Tycker allt blir så himla mycket mysigare ute och man får ta på sig alla mysiga tröjor i garderoben.

Är ju personen som föredrar tjock tröjor framför shorts och linne typ, så hösten passar mig helt perfekt. Sedan resten av dagen så händer det inte så mycket förutom när F kommer hem från jobbet så ska vi handla kattsand och kattmat. Inser att jag helt har glömt bort att säga att F jobbar i verkstaden denna veckan så han kommer hem varje dag från jobbet, hur sjukt? Känns som om jag lever ett lyx liv, hahah. Men det är verkligen guld värt att få ha någon att dela matlagningen med och nattning av Thea. Så kommer njuta extra mycket denna veckan innan han åker till Göteborg på söndag.

For my international readers. There is a google translator to the left, at the top of the menu.

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh vad mysigt det låter ❤️ Ha en underbar dag ❤️ Kram
nouw.com/happym
Mammatillthea
Mammatillthea,
Hoppas du får en fortsatt fin dag, stor kram ❤️
nouw.com/mammatillthea
Emmamehrali
Emmamehrali,
Såå mysigt!! 💖💖
nouw.com/emmamehrali
Mammatillthea
Mammatillthea,
Speciellt med en prommenad med bästa gummis ❤️
nouw.com/mammatillthea