Saker ni troligtvis inte visste

Tänkte försöka mig på en lista med saker ni troligtvis inte visste om mig. Älskar att läsa sådana listor på andras bloggar, har ni ett sådant inlägg på gång? Skriv gärna så får jag gå in och läsa eran! Älskar att få lära känna personen på ett litet djupare plan bakom en blogg. Blir så mycket mer personligt på något sätt.

- Mina ögon skiftar beroende på ljus. En rätt häftig sak med mig. Ibland ser dom blå ut och ibland riktigt gröna, sedan kan dom också se extremt gula ut också.

- Min första piercing jag tog var i naveln och den har jag kvar ännu idag. Tog den hemma hos mitt x's mamma med en kompis. Pappa godkände att jag fick göra den då jag var runt 15, i själva verket trodde han aldrig att jag skulle våga.. Därför sa han ja till den! Men ack så fel han hade hahah!

- På min kropp så är det alltid mina händer och fötter som är antigen super kalla eller extremt varma. Vet ej om det har med blodcirkulationen och göra? Men är oftast extremt kall, känns som is bitar.

- Jag är fortfarande extremt mörkrädd. Kollar jämt under sängen innan jag ska sova när F jobbar borta. Har hört så hemska historier så dubbel checkar varje gång haha!

- Jag har extremt nära till mina känslor. Är en typisk person som är det ena eller det andra. Kan tycka den egenskapen är rätt fin med mig själv.

- Mina topp favorit maträtter är langos, tacos eller mammas kalops!

- Jag har absolut inga problem att trycka in mig en hel ben & Jerry på en kväll om jag får feeling.

For my international readers. There is a google translator to the left, at the top of the menu.

Gillar

Kommentarer