Nya ramar & posters

Inlägg i ett samarbete med PosterStore

Idag är jag stolt att få presentera mitt samarbete som jag har hållit på. Jag har nämligen nu ett stolt samarbete i samarbete med PosterStore. Jag har fått beställa både ramar och posters som kommer matcha fint till mitt hem, på deras sida hittar ni ett stort urval utav både affischer och ramar i olika material i brett och prisvärt sortiment.

Dessutom varje tisdag så får dom in nya posters,tips!

På deras hemsida finner ni ramar och posters i skandinavisk design som både är snygga och prisvärda, allt du behöver till en snygg tavelvägg skräddarsytt för just ditt hem. Alla deras posters är tryckt på papper av hög kvalitet som är hållbart producerat vilket jag tycker är riktigt bra. Deras mål är att minimera miljöpåverkan & konsumentbeteendet på lång sikt.

Valde deras ram i ljus ek, tycker den gjorde sig otroligt fin med affischerna jag valde.

Jag valde affischer passande till mitt vardagsrum, som jag har skrivit tidigare så vill jag skapa ett väldigt stilrent hem. Tyckte dessa tavlor också skapar en lugn miljö och matchar väldigt fint med stilen jag vill ha.

DET BÄSTA UTAV ALLT är att jag har fått chansen att dela med en magisk rabattkod till er på hela 35% rabatt. Rabattkoden gäller för alla posters (exkl. Selection) i en HEL månad! Hur sjukt! Så passa på att köpa era julklappar eller unna er en väldigt fin tavelvägg till ert hem. Så använd min kod för sjuka 35 procent rabatt!

Lina35 gäller Gäller från 15/12 till 15/1

For my international readers. There is a google translator to the left, at the top of the menu.

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,

Vad roligt med ett samarbete! 😃

nouw.com/emmamehrali
happyM
happyM,
Åh så fint och så himla kul med samarbete, älskar posterstore!!! Kram ❤️❤️
nouw.com/happym