Nästan som hotell frukost

Godmorgon fina ni, idag känns huvudvärken såå mycket bättre tack och lov. Känns som om jag har sovit mig igenom dom senaste dagarna, har ätit super bra men något i huvudet har inte känts bra. Har inte heller tagit mina promenader som jag brukar så idag efter jag hade lämnat thea på förskolan så gjorde jag en stor frukost. Blev smörgås, smoothie, ägg, kaffe och juice. Känns nästan som en hotell frukost? Ska även lite senare försöka komma ut på en promenad i det sköna höst vädret.

Idag har vi inte super mycket planer, fick faktiskt mycket gjort igår på eftermiddagen och kvällen trots huvudvärken. Lyckades stor stor stor städa theas rum, har undvikit hennes rum ett tag men nu kunde jag inte blunda för det mera. Sedan tvättade jag en massa som verkligen behövdes, bytte lakan i alla rum osv. Klapp på axeln till mig själv verkligen.

Ska iallafall försöka fota lite till både blogg och Instagram idag, har varit väldigt inaktiv där så nu ska jag köra igång igen. Hoppas ni får en super bra dag. Kram

For my international readers. There is a google translator to the left, at the top of the menu.

Gillar

Kommentarer

Hannativeskog
Hannativeskog,

Men hur gott? Tack snälla ja folk tror verkligen att de är så enkelt att få barn men så är inte fallet hos oss ❤️

nouw.com/hannativeskog
hilmak
hilmak,

Så gott!! Älskar frukost! 😍

nouw.com/hilmak
happyM
happyM,

Muuuums vad gott!!! Kram ❤️ ❤️

nouw.com/happym
Hilma
Hilma,

Men gud vad mysig frukost 😃 <3

nouw.com/hilma