Måndag den 14 december

Hej fina hur mår ni idag? Jag mår faktiskt mycket stabilare än vad jag har gjort dom senaste dagarna, eller rättare sagt dom senaste veckorna. Är egentligen en person som stöter bort känslor jag inte känner mig bekväm med men det senaste har dom bara dubblat fram..vilket kanske är bra? Det har fått mig att reflektera över en hel del saker i livet.

Idag måndag har det inte hänt så super mycket, i vanlig ordning i dessa tider? Är så svårt att hitta något att göra speciellt nu när thea är ledig. Försöker pyssla, kolla julfilmer och aktivera henne men det är verkligen lättare sagt än gjort.

Nu på eftermiddagen efter F kom hem har vi iallafall förutom haft en hel dag som har bestått utav tvätt & städ i vanlig ordning på måndagar. Så har vi varit och stor handlat, vi försöker bara handla en gång i veckan sedan har vi ibland också behövt komplettera men jag måste ändå ge oss själva en klapp på axeln. Man spar så otroligt mycket pengar på att handla en gång i veckan än att små handla hela tiden!

Nu innan jag ställer mig och lagar lite mat, blir grönsaker i ugn och kyckling (mitt beroende i livet) så ska jag förbereda inlägg. Håll koll på min blogg imorgon klockan 17, just saying! hihi.

For my international readers. There is a google translator to the left, at the top of the menu.

Gillar

Kommentarer