Hur gick det hos veterinären?

Hej fina ni, har ni haft en bra dag? Jag har suttit sedan klockan tre idag och försökt att uppdatera er men nouw värkar ha kånglat idag fram tills nu!


Men hur gick det idag? Hos veterinären gick det bra, vi fick medicin för öronskabb och så passade vi även på att boka tid för kastrering, så i mitten av maj så har vi tid. Har ju backat lite för de då jag är nervös för sövning och hur hon ska må efteråt men när vi ändå fick frågan där om vi ville boka så kände vi att de va lika bra. Tror hon lider mer när hon är dräktig än vad hon kommer göra efteråt sen. Så allt gick bra där, dit och väg resan var dock tyvärr inte lika kul. Cheva är extremt åksjuk så hon mådde jätte dåligt i bilen fram och tillbaka, men vi har köpt något spray nu som vi ska spraya i buren som ska underlätta stressen.

När vi var klara hos veterinären så lämnade vi av cheva hemma, tvättade av buren och hennes tassar där det hade kommit spy. Sedan tog vi och åkte en sväng till Skövde. Vi fick runt lite i butiker. Köpte skor till mig och thea bland annat och även present till min fina vän som har fyllt år. Men tänkte att jag visar er mer imorgon vad vi köpte.

Nu ska jag äta lite naturgodis i soffan framför ex on The beach, vaknade upp med en hemsk mensvärk i morse som inte har gett sig. Så blir värmekudde i soffan nu. Hoppas ni har haft en super dag så hörs vi mer imorgon. Kram!

Gillar

Kommentarer