Godmorgon torsdag

Godmorgon på er. Hur har eran dag varit hittills? Jag har i vanlig ordning varit och lämnat thea på förskolan och är nu hemma igen och ska ge cheva sin medicin. Är smärtstillande och antiinflammatorisk som ska tas i 3-4 dagar nu. Sedan så ska jag hugga in i en smoothie och ägg. Börjar få svårt igen att äta på morgonen men en smoothie och ägg går alltid hem oavsett hur jag mår, ändå väldigt skönt! Ska även passa på att kika på ex on The beach.

Planerna för idag är inte jätte många. F jobbar ju fram till klockan 7 på kvällarna så detta är hans sista dag innan helg då dom jobbar in fredagen dom andra dagarna. Väldigt tacksamt att få lång helg med familjen och kunna göra massa saker. Men planen är iallafall att jag och Emma ska ta oss en promenad. Kände igår när jag gick och la mig att jag fortfarande hade energi kvar i kroppen och då vart jag ändå igång hela dagen och gick upp tidigare än vad jag är van med. Men min kropp behöver verkligen ut och röra på sig varenda dag.

Tänkte även pyssla lite med designen idag. Planen är väll när det är finare väder och man kan ha på sig mindre kläder att jag ska få till någon slags header bild på bloggen. Känns jätte tomt där uppe, känns som att den kommer se mer professionell ut om en header bild kommer upp! Men vädret måste vända lite. I tisdags haglade det liksom och nu är det sol men det blåser kallt. Vart är värmen som utlovas? Skulle ju bli värre än 2018 sommaren, men känner mig tveksam på det just nu haha..

Mindre charmig färg på min smoothie idag. Men god var den! Innehåller Spenat, yoghurt, banan, mango och hallon.

For my international readers. There is a google translator to the left, at the top of the menu.

Gillar

Kommentarer

Hannativeskog
Hannativeskog,
med byxorna upplever jag inte at dom töjer sig så pass att man inte kan ha dom, utan jag tycker dom sitter riktigt bra hela tiden! vissa as dessa märken har jag använt i flera flera år och är super nöjd med kvaliten och allting, lite dyra kanske men det är värt med tanke på kvallan ! 😃
nouw.com/hannativeskog
Mammatillthea
Mammatillthea,
Men det låter ju super bra 🤩 har haft billiga träningsbyxor och dom har töjt sig såpass att man får gå och dra upp dom vilket inte är så kul 😂 Men tänker mig att det blir några dyrare nästa gång 🤩
nouw.com/mammatillthea