En eftermiddag med aktivitet

Hej fina ni, vad har ni haft för er denna fredagen? Har ni gått på semester än? Jag har dom senaste dagarna solat, badat, badat och badat lite till. Är så underbart väder och man vill typ inte göra något annat än att hänga vid stranden. Tycker också ändå att folk håller bra med avstånd, sedan är ju de också typsikt svenskt att inte va för nära haha!

Idag efter lunch och efter theas vila & mitt pluggande så tog vi på oss och åkte till skogshyddan och spelade mini golf och åt glass. Så himla mysigt! Sedan åkte vi faktiskt till H&M och köpte lite fler klänningar. Deras barn klänningar för 49 kronor är det bästa tipset jag kan ge som en outfit till barn under värmen. Dom är så otroligt luftiga och går aldrig sönder haha! Helt perfekta! Sedan fick hon ett par ballerina skor och jag köpte mig en super fin klänning inne på Vero moda (bild kommer).

Stannade på favorit stället Bella mi och köpte lite fika, jag är en sådan person som inte blir sugen på bakelser i värmen så jag köpte en super god blåbärs smoothie. Så good!!

For my international readers. There is a google translator to the left, at the top of the menu.

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Men åh minigolf är verkligen så somrigt! Jag är askass på det men det är ju ändå en sommartradition hihi 🥰 hoppas du har en supermysig fredagskväll ❤️
nouw.com/hilma
Mammatillthea
Mammatillthea,
Är också super dålig, kommer alltid sist 🙈 men tycker fortfarande att det är super kul, hör till sommaren lite 😍 åh du också fina du 💕 kran
nouw.com/mammatillthea
ElinMillton
ElinMillton,
Vilken härlig dag! ❤️
nouw.com/elinmillton
Mammatillthea
Mammatillthea,
Verkligen 😍 hoppas du också fick en super bra dag 💕 kram
nouw.com/mammatillthea
Desireekujala
Desireekujala,
Den där smoothien såg ju riktigt smarrig ut 😃 <3
nouw.com/desireekujala
Mammatillthea
Mammatillthea,
Den va super god 🤩 <3
nouw.com/mammatillthea
hilmak
hilmak,
Så härligt med utomhusaktiviteter! 😍
nouw.com/hilmak
Mammatillthea
Mammatillthea,
Verkligen 😍😍
nouw.com/mammatillthea