Att bli mamma vid 21 års ålder

Sitter at the moment och började inse att jag faktiskt fyller 25 år i nästa vecka och för 4 år sedan va jag gravid och skulle ta studenten. Jag var bland dom första i min krets att skaffa barn och speciellt bland folk jag hängde som mest med. Precis innan jag blev gravid med thea så var jag inne i någon slags fest period. Och många av dom jag hängde med tog faktiskt avstånd så fort jag blev gravid. Varför? Jag vet faktiskt inte. Har tänkt runt på det flera gånger fram och tillbaka, kanske var jag inte rolig längre? Kanske för att jag inte kunde dricka? Ändå oavsett detta så tog jag faktiskt inte åt mig vilket jag är tacksam för idag då många visade sina färger. Jag har fått så många fina andra vänner som jag hellre har framför dom som valde och lämna menas jag behövde dom som mest.


Jag var ju gravid på min student, hög gravid till och med. Ungefär en månad efteråt så föddes ju Thea. Att va gravid i skolan var inte så jobbigt som man kanske kunde tänka sig. Jag var ju en av dom äldsta i min klass då jag har gått om 2 gånger och fick läsa upp mina betyg. Och jag tror ingen egentligen blev chockad över att jag blev gravid? Har nog alltid varit den som alla har tänkt ska bli en ung mamma. Sedan gick jag i en väldigt liten skola, plusgymnasiet hette det på den tiden. Jag klarade skolan galant, var nog mer i skolan som gravid än innan. Det fanns dessutom 2 andra tjejer som var gravid i dom andra klasserna så jag var ju inte helt själv om att vara totalt nykter på studenten. Jag ångrar faktiskt inte att jag hade den dagen som nykter, vi firade mig i en bygdegård på landet med släkten och sedan åkte jag hem. Det var en extrem värme den dagen så jag ville egentligen bara hem efter utspringet haha!

Jag kommer aldrig ångra att jag fick Thea som 21 åring. Visst missade jag att åka massa party kryssningar och åka till Rhodos i en vecka med konstant drickande. Jag hann inte börja en karriär på jobbet men jag fick istället en dotter och en fin familj tillsammans med en kille jag tycker otroligt mycket om. Jag fick en enorm kärlek och har en mini person av mig och min sambo som varje dag säger ''älskar dig mamma'' och ger mig en stor kram. Vad kan möjligtvis slå det? Det finns ingen ålder där det är fel eller rätt att skaffa barn, är man redo så är man. Ingen annan kan veta hur du känner dig, låt ingen ta det ifrån dig.

For my international readers. There is a google translator to the left, at the top of the menu.

Gillar

Kommentarer