Saker jag märkt sen jag blev mamma!

Tänkte skriva lite en lista på vad jag märkt sen jag blev mamma!

1. Oro. Man är såå mycket mer orolig! Ens barn är ju det viktigaste i hela världen. Vet att vissa som inte själva har barn tycker jag överdriver ibland, men jag tror att de som har barn bara kan förstå att man är lättare orolig, tror inte såna som inte har barn kan förstå riktigt hur det är. Kärleken till sitt egna barn är den största kärleken i hela världen. Inget kan liksom vinna det! Mitt barn är hela min värld och jag gör allt för min son. Verkligen allt!❤️

2. Man måste städa hela tiden. Även fast jag damsugar och städar hela tiden, efter en timme är det stökigt igen! Och tvättmaskinen rullar på typ varje dag för barn smutsar ner sig så lätt haha!

3. Sömnbrist. Man får bli van med att klara sig med mindre mängd sömn helt enkelt! Men man blir nog snabbt van med det. Första tiden med bebisen sover man ju aldrig typ! Sen blir det bättre med tiden men jag skullle säga att hela första året sover man nog ganska dåligt då barnet vakar om nätterna osv, och sen när barnet får tänder så är nätterna jobbiga.

4. Frånvaron från skolan/jobb! Som ensamstående så är jag ju den enda som kan bli hemma med Samuel då jag bor ensam med mitt barn och är ensamstående. Så har haft en del frånvaron till skolan när Samuel varit sjuk mycket! Och ofta blir jag sjuk direkt efter Samuel varit, det är ofta så, tyyypiskt. Men det får man va beredd på. Speciellt som ensamstående förälder. Går barnet på daghem är ungen sjuk varannan vecka, så är det ba.

5. Livet är roligare med barn! Älskar att va mamma. Att jag blev mamma var det BÄSTA som nånsin har hänt mig! ❤️❤️ Min son ger mig så mycket glädje, min son är min värld!

6. Jag köper typ inte kläder till mig själv mer. Köper endast till Samuel. Tycker det är roligt att köpa kläder till Samuel och tycker de tråkigt o shoppa till mig själv! Och har börjat ofta tänka ” äh, jag behöver inte nya kläder, klarar mig med detta.” Men till Samuel fyller jag på klädskåpet ofta! Vissa av mina egna kläder har jag använt ren typ 5 år lol.

7. Efter förlossningen trodde jag att jag aldrig mer vill föda barn! Att jag inte ville ha fler barn. Men, jag vill nog ha fler barn i framtiden. Vill ha två barn till. I framtiden! Min dröm är ju att ha tre barn💕 Så två syskon till Samuel. Någongong. Inte just nu dock! Sen nångong😍

Här var min lilla Samuel i magen😍😍❤️ Tiden går så fort. Tänk att jag var gravid år 2017, och det blir nu 2020. Samuel blir nu 2 år gammal i Februari!😍

Gillar

Kommentarer

curiositywanderlust
curiositywanderlust,
Fina och viktiga perspektiv! Ett jätte fint inlägg! ❤nouw.com/curiositywanderlust
mammatillsamuel
mammatillsamuel,
voi tack sööötti🥰nouw.com/mammatillsamuel
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229