Att gå ner i vikt och äta som vanligt

Föräldralivet, Vardag

Då man ammar så ska man ju, som dom flesta vet, inte banta. Jag kände däremot att jag var tvungen att göra något åt min kropp. Jag känner mig inte bekväm och jag mår inte bra av att väga så som jag gör nu.

Tidigare, innan barnen, gick både jag och Robin på diet till och från i och med att vi tränade så pass mycket. Nu blir det knappt någon träning (men snart, fick godkänt på efterkontrollen ✌🏼) utan mest promenader. Känner inte att jag vill äta matlådor nu då Ruth är så pass stor. Vill inte att hon ska fundera varför jag inte äter samma mat som hon och Robin. Jag har därför valt att börja med viktväktarna för att komma in i rätt banor igen. Jag tycker mig ha god kunskap om mat osv men jag behövde en liten push. Så smidigt! Och det bästa? Man kunde lägga in att man ammar och får då mer points att äta. Perfekt. Har faktiskt gått ner några kilon. Och då ska ni veta att jag äter allt ändå. Semlor, skräpmat, fika osv.

Har alltid hävdat att viktväktarna har varit det bästa för ”normala” människor och uppenbarligen så har jag haft rätt.

Så tips till er som vill gå ner i vikt eller bara vill lära er mer om mat/bra livsmedel - gå med i viktväktarna! Lagar nästan bara mat från deras recept och dom är supergoda och enkla.

Två olika frukostar.
👈🏼 Bananplättar (2 points pga margarinet)
👉🏼 Stekta äpplen med kvarg och två ägg (5 points)

Gillar

Kommentarer