Ja den frågan har man fått så många gånger och som jag har frågat mej själv samma sak och just oxå varför jag för? Efter att ha levt i så många år under att vara styrd och kontrollerad så vet man inte något annat för det har blivit ens liv. Sen att man inte såg varningsklockorna på en gång gör man inte för man är så förälskad i denne person som har fått än att känna sig så speciell, men det är bara ett skådespel för de vet att det är den personen som man vill ha och den får sig att man känner sig så unik och speciell, men det är sen djävulen kommer fram och som att man kommer att få känna ett sånt stort hat till sen, men då är det redan försent. I mitt fall så blev jag gravid nästan på en gång och jag borde ju redan då ha fattat att det inte stod rätt till men min önska till barn var så stor så jag såg inte det. Under min graviditet så levde jag under så stor stress och press att min lilla ängel inte växte som hon skulle i magen. Jag borde då oxå ha gått men är man gravid och har flyttat till en annan stad då känner man sig väldigt liten och ensam och man vet inte just då hur man ska se på allt.
Med andra ögon som idag ja då hade jag gått för länge sen. Men med den psykiska misshandeln som har satt de största spåren i mig som jag tampas och kämpar med än idag så är den värst för att den kan verkligen få än att känna sig så liten och dålig. De får än att avskärma sig helt från omgivningen för livet kretsar bara runt dem.
Uppdatering kommer under dag💜

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mitt namn är Ulrika och jag är 41 år och mamma till en tjej som heter Melinda och är 5 år.

Melinda föddes med en sällsynt diagnos och sen var hon 6 veckor för tidigt född och 40% tillväxthämmad. Så när hon kom till världen så var det väldigt ovisst. Hon vägde 1255 gram och var 38 cm och innan man fått ordning på medicinerna så visst vi inte alls hur det skulle gå.

Så om inte detta vore nog så har jag varit utsatt för våld i nära relation, så jag kommer att dela med mej utav min resa och hur vi har haft det och fortfarande har till vissa delar. Detta är något jag verkligen inte önskar min värsta fiende. Så jag kommer att dela med mej utav sånt som har varit tufft,jobbigt och hemskt i många lägen så jag kommer att ta del utav händelserna i mitt liv, kommer att vara mitt sätt att bearbeta och kunna komma vidare i många lägen. Så jag kommer att berätta och försöka förklara hur mina tankar går runt allt.

Love and respect💜

Likes

Comments