Det här med att börja blogga igen är nog egentligen inte min grej längre. Vet inte hur många olika bloggar jag haft genom åren och ändå gör jag ny på ny. Jag älskar att skriva men finner ingen direkt inspiration och ledsnar snabbt. Men denna gång ska jag varken ge upp eller göra en ny, har jag tänkt åtminstone.

Vi har haft ett par riktigt mysiga december dagar och har egentligen inte gjort något speciellt än att mysa med julpynt och julkalendern. Meja får öppna en lucka för var dag i sin bamse kalender och för henne är det lika spännande varje gång. 🌟

Nu har vi gosat upp oss i soffan under täcket jag och Mattias och inväntar "ghost inside my child" som är ett relativt nytt favorit program för mig, där man får träffa föräldrar vars barn upplever ett tidigare liv genom drömmar och minnen. Super intressant!


Likes

Comments

Godkväll!

Sitter och letar efter en fin vinteroverall till Meja men blir aldrig nöjd! Vill att den ska vara fin och gärna flickig men samtidigt en bra overall som håller värmen och inte blir dyngsur efter en heldag ute i snön. Gärna inte alltför dyr heller. Jag älskar ju denna från mini rodini men den ligger lite väl över min budget tyvärr.


Likes

Comments