Första träningspasset på nån vecka avklarat :o de va skönt å välbehövligt kan ja säga! så ska försöka komma iväg t möran oxå om ja orkar :) så Lukas va hos mormor medans ja va iväg för J är iväg en sväng :) men nu ligger vi i soffan å inväntar att han ska komma hem tillbaka, dock är de läggdags för Lukas men han fick kvällsmat å så vart han pigg.. så han får ligga under babygymmet lite å leka av sig innan de blir sängen för han :) måste säga att vi har nog världens snällaste bebis! äter han ordenligt på kvällen så kan han sova 7h :o då han brukar vakna vid 3-4 oftast å sen är de dags att gå upp runt 8 på morronen :) så vi kan absolut inte klaga, han gnäller bara då de e mat (maten ska ske direkt!, men de tar ju en stund då man ska värma å blanda oxå ) blöjbyte eller trött. nångång då de är magen men annars världens snällaste å gladaste!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Skulle egentligen ha vart iväg till prästen  idag å pratat om dop men de körde ihop sig för J hade kurs idag så får se om hon ringer snart å bokar ny tid! :)
har dop den 12/3 så är lite mindre än en månad kvar :o han ska få namn efter min pappa å efter hans gammelfarfar som även hans farfar å far heter i mellannamn :) men de kommer på dopet de!

Likes

Comments

självklart var de magsjukan här lördag kväll till söndag natt cirkus.. så fick åka till Karlstad med lilleman å se så inte han vart uttorkad men de va ingen fara som tur va! :) så nu är han påväg tillbaka, lite dålig stundvis men lika glad för de!
och lite ångest då de inte blivit träning på ett tag.. får försöka ta nya tag nu t veckan!

Likes

Comments

Å Lukas växer så de knakar :o satte på han en 62 body idag å den passade, lite lång i armarna men inget som stör.. han e snart inte liten längre :o
ska iväg den 18 på vikt å längd å se vart han har dragit iväg :)
men han äter ju som en ja vet inte vad, blandar 150ml (blir mellan 170-180ml) varje gång som han för de mesta äter upp, så de e väl klart man växer! :)

Likes

Comments

drog till gymmet halv 9 imorse å körde lite ben! skönt å bada där på dagen för då är de inte lika mycket folk som på kvällen! :)
nu är vi barnvakt åt kusin maja en sväng å än så länge funkar de bara bra :)
å igår bokade ja tid för en tatuering på armen så den 19 ska ja iväg :D denna gång har ja en annan tatuerar som e lite dyrare men förhoppningsvis bättre!
Och så har vi planerat in tysklandsresan den 1 april så de ska bli kul :)
mycket man vill å ska hinna med :o

Likes

Comments

äntligen visar vågen minus! de är mellan 2-4kg denna vecka, minns inte riktigt när vilken vikt va vart :p men det går åt rätt håll å hoppas de håller i sig medans ja kör på denna diet!

Likes

Comments

började dagen med mat till lilleman sedan en 30min promenad runt gårn, sen en kopp med hallonbladste med citron i.
Sen fick vi kusin besök å så vart de hemmagjord kycklingsallad och till kvällsmat vart de tacosallad! :)
imorrn blir de träning med Lukas faster å bara två mål imorgon oxå så blir nog kyckling i ugn eller kött har inte bestämt än. på lördag får ja äta stärkelser! :) så då blir de lite mera mat, men tycker faktiskt de räcker med sallad till :)

Likes

Comments

Har från och med idag börjat på en ny diet som ja ska testa den hårda varianten i 14 dagar som innefattar att bara äta lunch och middag, var 4e dag får jag äta stärkelser som grovt bröd å müsli, gröt å brunt ris. annars får jag bara äta sallader, kött, kyckling eller fisk (som jag inte äter) ägg.
dag 15 så får jag börja äta frukost å mellanmål (om jag är hungrig) men det ska vara 5h mellan måltiderna och 3h innan sängläge. 2-3 glas mellan måltiderna men inget till maten.
så nu ska jag försöka köra den hör dieten å se hur det går, samtidigt ska jag ju träna. va iväg i förrgår och idag så nu ska jag försöka köra varann dag så gott de går! plus försöka med en 30min promenad varje morgon.
nu ska alla mina gravidkilon och extra vikt jag samlat på mig bort!
håll tummarna på att det funkar :)
vågen visade på nått höger redan -2kg från i förrgår tills idag :o

Likes

Comments

Idag vart de en långpromenad på ca 45min med sambon, vagnen å hunden, de va väldigt skönt ute faktiskt :)
sedan drog vi till Karlstad för ja ville ha nått att göra så vart ikea å sen nya byxor till lilleman inför kommande dop vi ska på å sen till biltema å hem, så nu har vi landat i soffan å ska snart ta kvällen :)
Lukas är lite små sur efter måltider ibland dock inte på nätter utan bara vissa gånger på dagen så vi ska pröva byta från babysemp 1 till babysemp lemolac å se om de hjälper för magen, inge kul när han skriker å man inte kan göra nått..

Likes

Comments

Har varit lite förkyld/ont i halsen sen i söndags så hoppas de snart går över.. har iaf inte kunnat träna nått vilket ä lite synd, men fick bli en promenad på 45min förut iaf vilket va skönt :)

Likes

Comments