Det är söndag lillen sover och pappa är på gymmet! Mamma skulle ta tag i städningen men fastnade framför datorn har lite nya projekt på G så äntligen är det dags att börja ta tag i det som jag tycker är kul men nog om det för nu! Hur ser våran dag ut? JO dagens schema så ska det städas pappsen ska klippa sig sen åker vi iväg till svärmor och svärfar en liten stund för fika och säga hejdå innan dom drar till värmen. Bilstolen ska även den installeras och kvällsmat ska fixas film och tidig kväll kommer avsluta denna dag garanterat!

sen är vi tillbaka till våra vardagliga rutiner utan pappa hemma på dagarna. men det ska nog gå fintfint som vanligt!


en bild från Liams dop får avsluta inlägget


/aD

Likes

Comments

​​​​​​​

God kväll i stugan!

Alisa Demirovic heter jag är en tjej på 21 år och mamma till Liam som just nu är 7 månader!

Jag har valt att starta upp en blogg igen som jag kan se som min vardagliga dagbok och kanske till och med visa liam när han blir äldre! Förutom att berätta om min vardag så kommer vi prata om hur det är att vara ung mamma åsikter och funderingar samt även hur jag ser på barn uppfostran!


För att inte tråka ut er ordentligt så brinner jag även för träning och skönhet vilket min vardag innehåller till stor stor del!​


Liam sover och det ska även jag passa på att göra imorgon kommer jag pressentera mig själv lite mer men även Liam så ni vet vilka ni har att göra med!

Natiii

/aD

Likes

Comments