Idag består dagen utav att städa, tvätta och plocka disk. Det har sett ut som ett bombnedslag i hela lägenheten dem senaste dagarna och jag har haft fullt i sovrummet med tvätt, men idag fick jag äntligen tvättid! Fyfasen vad skönt de är att bli av med all tvätt och jag bara älskar doften av nytvättat när man kommer in i lägenheten!

Mina syskon har varit här sen i måndags och idag är de dags för dem att åka hem. Imorgon ska vi åka ut till Idas grav och tända ljus. Det är snart två år sedan som den hemska tågolyckan inträffade och vi förlorade en underbar person. Fy.. ta aldrig någon för givet säger jag bara!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Åh vad mysigt det är ute nu! Första snön kom för två dagar sedan här i Dalarna och ligger fortfarande kvar. Dock så är det inte så mycket, men tillräckligt mycket för att kunna ta ut Hailey och låta henne få känna snön under fötterna för första gången!

Likes

Comments

Om mindre än en månad så fyller jag 19 år och med åren så har jag börjat ogilla att fira mig själv så fruktansvärt mycket. Jag vill inte att folk köper något till mig eller ens säger grattis till mig, men i år har jag gjort ett undantag.

Jag har nämligen önskat mig en kamera av mamma. Jag älskar att ta kort, redigera och få samla minnen som man kan titta tillbaka på. Just nu använder jag mig mycket av min mobilkamera och min superduper gamla Canon Powershot A3000 IS. Den kameran fick jag av min mamma år 2010-2011, så den är ganska gammal och kvalitén är inte den bästa.

Jag har kikat omkring lite och börjat fundera på om jag ska önska mig en systemkamera eller en kompaktkamera. Vad tycker ni är bäst? För och nackdelar med båda kamerorna? Vilket märke är bäst?

Likes

Comments

Nu när jag har börjat jobba med vårat företag så har jag behövt ha koll på vilka dagar jag har möte och vilka dagar jag behöver göra en specifik sak. Jag måste bara rekommendera personligalmanacka.se! På deras hemsida har man möjlighet att designa sin egna almanacka, man får välja omslag, layout, innehåll och startmånad. Man får också välja om man vill ha kartor, målarsidor, sudoku eller personliga datum. Det finns så mycket man kan välja på och lägga in i sin almanacka så jag tänkte visa lite hur min ser ut.

Likes

Comments

Jag har varit borta ett tag från bloggen, men jag har goda anledningar till det. Jag och Jockes syster Sofia håller nämligen på att starta ett eget företag, en webbshop! Vi kommer att sälja inredning, så som ljuslyktor, lampor, plädar mm och vi kommer dessutom att sälja kransar! Hur härligt är inte de?!

Vi har satt ett preliminärt datum på när webbshopen ska öppnas och just nu siktar vi på den 28:e november, 2016.

Gå jättegärna in på våran facebook-sida och gilla, samt följa vårat Instagramkonto för att hålla er uppdaterade och ta del av nyheter.

Facebook

Instagram

Likes

Comments

Nu här om en timme ska jag gå och fixa mina naglar inför grekland. Jag klippte mig även i tisdags och blev supernöjd med frillan. Det behövdes kapas en bra jäkla bit, då det var ett (!!) helt år sen som jag klippte mig. Fy skam, jag vet.
När jag kommit hem från att ha fixat klorna så måste jag handla och packa det sista. Jag är så nervös så jag vet fan inte vart jag ska ta vägen.

Likes

Comments

Om två dagar åker vi till grekland, wohooo!! Jag är så sjukt taggad, men ändå livrädd då det är andra gången jag är utomlands och första gången för Hailey. Vi åker till samos och ska vara borta en hel vecka, det ska bli så skönt att få komma bort från alla måsten. Har ni eller ska ni åka utomlands?

Likes

Comments

Jag och Jocke har börjat fundera lite kring flytt till en annan stad. Först hade vi siktat in oss på Västerås, men vi börjar mer och mer ställa in oss på flytt mot Göteborg. Jag har min mamma i Västerås och pappa i Göteborg så jag känner att jag vill vara nära någon av dem och samtidigt få börja om på nytt. Jag har på senaste tiden börjat må dåligt här vi bor nu. Dels för att jag faktiskt inte har så många vänner och dels för att jag känner att jag står och trampar på samma ställe hela tiden. Det tär på psyket och det tär på mitt och Jockes förhållande. Vi hade tagit en paus från varandra ett tag förut, men försökte sen igen och kom fram till att det krävs en drastisk förändring i vårat liv för att vi OCH Hailey ska få en sån bra framtid tillsammans som möjligt.​

Likes

Comments

Min lilla groda!

Hello!
Jag har inte haft tid att blogga at all igår, men idag ska jag försöka åtminstone! Igår hade vi Jockes lillasyster sovandes hos oss, då hennes mamma skulle till Rättvik på classic car week. Vi beställde hem mat och myste till en film. Idag har vi inte gjort mycket. Hailey ska sova hos sin farmor ikväll för jag och Jocke ska ut. Iiih, jag är så taggad! Det är andra eller tredje gången som jag går ut efter förlossningen så jag ser fram emot att få en rolig kväll med Jocke!

Likes

Comments