Helgen är strax över

Och en ny vecka tar vid. Denna vecka är helt galen. 6 möten och 2 läkartider med W. Eftersom han har träningsförbud så försöker jag att ta med honom till ishallen och träffa hans lagkamrater. Sista gången bröt han ihop, han ville så gärna träna, spela matcher och vara med på cuperna som kommer. Detta gör så ont i mig, att se han så ledsen är rena helvetet för mig 😢

Husvisningen idag gick inte vägen. För många fel som behövdes fixas. Hela källaren behövdes isoleras, köket var litet och tomten var kuperad.
Killarna vill ha en isrink på tomten så inget passade. Nästa visning vi ska på har 6,9 hektar tomt. Där borde tametusan en isrink få plats 😂

Snart är det dax igen för det stora sip mötet..
undrar om skolan kommer sammarbeta denna gång?! W får ingen social träning i skolan. Han sitter i ett litet rum med 1 till 1 undervisning..
Han har inga kompisar alls. Springer från lokalen till bilen kl 11:00 varje dag. Han ser så sorgsen ut :( Vill ge han alla kompisar i världen, bättre självförtroende, bättre självkänsla och en fin väg genom livet. Nu känns allt bara nattsvart.. Vad jag än gör så blir det inte bra. Blir motarbetad av alla instanser förutom socialen! ( ja jag kopplade in dom för att få hjälp ) Dom har varit helt underbara mot mig, stöttat mig i mötena med skolan ect..

Hoppas hoppas det blir bättre snart

  • 60 visningar
  • Nära Huddinge

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229