Att jag aldrig lär mig

Idag värker hjärtat alldeles för mycket. Tårarna har runnit längst mina kinder. Trodde inte för mitt liv att någon skulle sprida vidare mina sons svårigheter / dumheter. Ack så fel jag hade. Det skapade inget bra utan gjorde saken väldigt mycket värre. Hon sa till sin son det vi hade pratat om💔 han i sin tur spred det vidare ”online” till en gemensam ”vän” som i sin tur berättade allt för min lilla W. Det knäckte honom rejält. Jag har inte mage att berätta att det var mamman i fråga som spridit det vidare, det skulle knäcka honom totalt! Ännu en vuxen som finns i hans liv som utsätter han, kanske omedvetet för ännu mer skit. 


Lärdomen av detta är att inte prata om saker med någon, inte lita på någon annan än sig själv. Kan inte för mitt liv begripa hur man kan göra en sådan sak! Det är ju att tända eld på elden igen. Vad vill man få ut av att göra en sådan sak? Vad är vinsten? Mår man bättre av att snacka illa om ett barn till ett annat barn? 


Jag skulle aldrig någonsin säga saker till mina barn som inte rör dom! Dom är på tok för små och sen så måste man som förälder förstå att man endast lär barnen att det är ok att sprida saker vidare. 

Min son har haft ett rent helvete med andra vuxna.. Jag har kämpat som fan för min son! Krigat mot andra vuxna som inte förstår. 

Han är absolut inte guds bästa barn men han förtjänar INTE detta! Inte någonstans! 

Min tillit är helt borta för henne, jag älskade henne som min egna syster. Detta känns så förbaskat hårt, det gör så galet ont. Men människor som medvetet / omedvetet gör mitt barn illa har ingenting i vårt liv att göra. 


  • 80 visningar

Gillar

Kommentarer

Mammamy
Mammamy,
Alltså vilken hemsk mamma som gör så mot ett annat barn. Kan inte begripa hur man är funtad då! Men du ska vara glad att den falska fasaden rasade och sanningen kom fram. En sådan människa vill man inte ha i sitt liv. Stackars hennes barn som behöver axla saker som barn inte ska veta. Hen blir ju styrd till att tänka som sin mamma. Inga egna tankar. Förstår att du är ledsen, jag hade varit knäckt
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229