start idag!!

Idag var det dags att gå upp när klockan ringde, det var två som jag trodde skulle vara jättetrötta när jag väckte dem. Men de var inte det, men igår var vi ute i skogen o gick..sen när vi kom hem från skogen fortsatte vi att vara ute och grillade korv, så satt vi ute och åt lunch, en mysig sista dag på lovet blev det.

Eftermiddagen/kvällen sen var vi bara hemma. Nellie o Matilda tog ett långt bad efter middagen o sen kom de faktiskt i säng innan 20 o somnade ganska fort, så det var nog därför de inte var så trötta när jag väckte dem idag..Vi har ju verkligen ställt om oss detta lov, uppe länge o sovit länge..Men det gick ju smidigt att ställa tillbaka :)

Jag glömde ju skriva om min nyårsafton när jag bloggade första inlägget i år. haha ja jag har faktiskt fått påpekande om detta, det är ju lite roligt..Jag har lite läsare iallafall ;)

Så detta inlägg blir kanske lite konstigt för här kommer lite om vår nyårsafton då :)

Vi firade som vanligt med Johan o Sofi. Magda var hemma en stund då hon jobbade natten o började 22 så hann hon äta maten med oss :)
Skönt att vi kunde hålla i vår tradition att de kunde komma till oss då man nu inte umgås med massa folk och Johan o Sofi träffar vi ju hela tiden!! Lite skönt att kunna ha detta på årets sista dag..och vi hade en så bra kväll, Nellie o Matilda orkade båda vara uppe till 00 och vi var ute o skålade in nya året med dem. Haha sen satt vi uppe till strax innan 04 och spelade kort!!! Det var längesen vi satt uppe så länge, men tiden bara försvann...blir lätt så när man har roligt :)

Hihi sista bilden (collaget) snodde jag av Sofi från hennes Facebook :) en fin sammanställning av kvällen, vi spelade mycket spel med Nellie o Matilda. De två ville också spela bingo så tv:n stod på och vi satte oss o dutta när det var dags för spel.
Så tack Johan och Sofi för att ni var här o vi hade en jättebra nyårsafton och en mysig nyårsdag tillsammans <3

Nu har vi ätit frukost här, jag o Magnus. Han ska åka till garaget snart o jag ska åka in till stan o träffa Jessica :) Hoppas ni får en bra fredag och en bra helg!! Jag ska njuta av min helg..Sen går jag på nattveckan på söndag. Usch det är inte roligt när Magnus är hemma.. men men så är livet, inte alltid roligt ;)

Kram kram

  • 52 visningar

Gillar

Kommentarer