segt..

Usch vad segt det är när man jobbar natten, haha känns ju som man ingenting gör..sover, lagar mat o jobbar typ.. Det är så där blandat i mina känslor då..ena stunden så känner jag bli vad trist,  andra stunden så är det bara skönt..man går här i sin egna lilla värld och gör typ inget..
Det är onsdag o det enda utanför hemmet som jag gjort är att i måndags fyllde Natalie 23 år och vi grattade henne. hon hade bakat en mumsig blå tårta med smak hallon/blåbär!! :)

Nellie och Matilda är inne i "måla-tavlor" så det målas hela tiden, nu är det dags för en tripp till Ullared igen så vi kan köpa mer canvastavlor till dem..Så klart hade de målat en tavla var till Natalie, glömde ju ta kort på dem, men de var jättefina!! :)

i helgen ska vi ha kalas för Natalie, Magdalena och Nellie. så nu googlar jag nya recept på tårtor!! Så roligt att baka!! Haha ni som kommer ni vet att ni alltid får testa lite nya!! Hoppas de blir omtyckta.. Jag är inne på att göra en riktigt "chokladig"
Måste även köra något vanligt o mer säkert kort ifall de "nya" inte faller dem i smaken!! ;)

Fina blommor jag fick av Magnus i helgen fick bli sista bilden i inlägget..Nästa blir väl lite tårtor då ;)
Nu ska jag snart hämta Nellie o Matilda, saknar dem nu, det är så tyst här..har duschat precis men ligger i sängen nu..försökte sova mer men det gick inte..blir bara lite vila..
Hoppas ni har en bra onsdag!!
kram kram

  • 126 visningar

Gillar

Kommentarer