så små..

oj, det går några dagar mellan mina inlägg, hihi men då har jag lite mer att skriva:)
Idag är det torsdag, så nu börjar veckan gå mot sitt slut..
I måndags lekte tjejerna med kompisar..och ja jag var hemma och plockade, Nellie var hos Tilia hela dagen..och Matilda hos Wilma halva dagen, sen hämtade jag dem så lekte de här andra halvan av dagen :)
Sen i Tisdags åkte vi (jag, Natalie, Magda och de små) först till Hede i Kungsbacka, vi åkte vid 08 så vi var där när det öppna vid 10 ungefär..

Där tog vi en fika och shoppade!! Nellie o Matilda fick varsin tröja, Nellie hittade fina pennor, block och korsordsbok. Matilda en docka med väska!
Jag köpte shorts till Magnus och choklad..De stora köpte lite allt möjligt bla nya träningsskor! Haha inte så stor koll på vad de hittade!!

Sen åkte vi till Borås, där gick vi på Åhaga outlet, Nellie hittade en väska där och Matilda ett par byxor. Vi åt även mat i Borås och sen ett stopp på Dollarstore i Ulricehamn, där shoppades lite smått o gott ;)

Så gick den dagen, vi var hemma framåt kvällen.

Det var ju verkligen en shoppingdag!! så mycket regn!!

Igår tog vi en hemmadag, Tilia var här o lekte med Nellie. Matilda fick vara med dem och leka lite så det var hon glad för, själv höll jag på ute..gick med grästrimmer o rensade lite i trädgården.

Jag och Matilda åkte även en sväng till sortergården och slängde skräp...Magda åkte hon också dit en runda!!
Regnet kom vid 18-tiden..haha för en regnfri dag verkar det inte finnas denna sommar ;) haha men idag har det faktiskt inte kommit en enda droppe än och kl är nu 19!! Så hopp finns ;)

Men vid 20 igår blev det riktigt fint och vi, jag o de små, tog en promenad här hemma!! Alltså livet på landet är så skönt, älskar denna plats!!! Även om vi har mycket regn just nu så njuter jag av denna årstid <3

Idag åkte vi hemifrån vid 08, hämtade mamma och åkte o plocka blåbär!! Det har redan kommit och det fanns mycket bär :) Det är ganska skönt att gå i skogen, och självklart mysigt att fika :)

Sen var vi hemma hos mamma, åt lunch där och sen åkte vi hem till Patricia!! Så där spendera vi resten av dagen och var hemma nu ikväll strax innan 18..
Lycka var ju att de för en vecka sen fick kattungar!! Alltså...så små..man blir ju helt kär <3

Så söta!!!

Ja så gick även denna dag!! I morgon är det fredag och när Magnus kommer hem börjar semestern på riktigt känns det som eftersom hans semester börjar då!! Det har vi verkligen längtat efter :)

Nu ska jag bara slappa i soffan framför tv:n. Titta på vägens hjältar med Nellie, haha ett program hon gillar!!

Hoppas ni haft en bra vecka :)
kram kram

  • 130 visningar

Gillar

Kommentarer